• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Orgazm - Chwilowa utrata kontaktu z rzeczywistością?

Mężczyzna

jacek1987

Erotoman
Czy Wy też tak macie, że podczas orgazmu na kilka sekund wszystko znika i nie wiecie, co się dzieje? A potem zdziwienie np. gdzie sperma wylądowała :)

Mnie przyjemność zawsze obezwładnia.

Temat dodałem do forum o masturbacji, bo przy seksie moje orgazmy nie są aż tak intensywne. Chyba po prostu lepiej znam swoje ciało.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Ciesz się. Kobieta ma orgazm dłuższy, bardziej intensywny. Ją wyrywa z łóżka, mózg szaleje po czaszce szukając swej świadomości. A ty? Troszkę odpłynięcia, trochę przyjemności, gdy czujesz, jak ładunek spermy pod ciśnieniem zmierza wewnątrz ciebie do ujścia. Kobiety orgazm przeżywają całym ciałem. Każdym fragmentem siebie. Tracą kontrolę nad sobą. Nad ciałem.

Dlatego tak kocham pieścić kobiety. A im dłużej, wytwarzając odpowiednią atmosferę, masaż jej ciała olejkami, przy odpowiedniej muzyce, świecach, a potem pocałunkami, dotykiem i muśnięciami ust i w końcu pieszczotą cipki doprowadzam je do takiego szczytu, jakiego nigdy nie przeżyły. Same potem mówią o tym. A ja patrzę, przeżywam ciesząc się w duszy, że kolejna dostąpiła czegoś niesamowitego.

Tylko po spotkaniu trzeba pod ramię sprowadzać po schodach. Nie umieją chodzić. 😀