Hej wszystkim.
Pytanie do panów którzy mają stałe partnerki.
Pytanie z czystej ciekawości, jak długo wytrzymujecie bez lodzika?
Zastanawiam się czy ktoś daje radę tak jak ja, od kilku lat w związku bez "lodzika".
Wszyscy wiemy że każdy facet to lubi, o ile kobieta wie co robi
Poza 2 sytuacjami po alkoholu, które trwały może po 10 sekund,
moja partnerka mówi, że nie przepada za tego typu pieszczotami.
Poprzednia partnerka chyba była od tego uzależniona, lodzik praktycznie codziennie, głębokie gardło itp.
Robiła to z ogromną pasją i przyjemnością, jak sobie o tym pomyślę to aż mam ciarki
Kurczę gdyby się odezwała w tej sprawie,
to miał bym dylemat czy nie skorzystać
Ogólnie ja nie mam oporów przed minetką, uważam że już po wszystkim dobra minetka dla kobiety to jest szczyt przyjemności.
Widzę to po mojej partnerce jak dostaje nie raz takiego orgazmu, że musi mieć chwilę dla siebie żeby wrócić do rzeczywistości.
Oczywiście od początku byłem świadomy i szanuję to jakie ma podejście do tego typu seksu.
Aczkolwiek mam cichą nadzieję że może kiedyś coś się zmieni w tej kwestii i mnie miło zaskoczy
Pytanie do panów którzy mają stałe partnerki.
Pytanie z czystej ciekawości, jak długo wytrzymujecie bez lodzika?
Zastanawiam się czy ktoś daje radę tak jak ja, od kilku lat w związku bez "lodzika".
Wszyscy wiemy że każdy facet to lubi, o ile kobieta wie co robi
Poza 2 sytuacjami po alkoholu, które trwały może po 10 sekund,
moja partnerka mówi, że nie przepada za tego typu pieszczotami.
Poprzednia partnerka chyba była od tego uzależniona, lodzik praktycznie codziennie, głębokie gardło itp.
Robiła to z ogromną pasją i przyjemnością, jak sobie o tym pomyślę to aż mam ciarki
Kurczę gdyby się odezwała w tej sprawie,
to miał bym dylemat czy nie skorzystać
Ogólnie ja nie mam oporów przed minetką, uważam że już po wszystkim dobra minetka dla kobiety to jest szczyt przyjemności.
Widzę to po mojej partnerce jak dostaje nie raz takiego orgazmu, że musi mieć chwilę dla siebie żeby wrócić do rzeczywistości.
Oczywiście od początku byłem świadomy i szanuję to jakie ma podejście do tego typu seksu.
Aczkolwiek mam cichą nadzieję że może kiedyś coś się zmieni w tej kwestii i mnie miło zaskoczy