Szukam inspiracji do kolejnego opowiadania w tematyce BDSM. Jeśli ktoś ma pomysł - piszcie.
do kolejnego? daj próbkę bo na razie to nie wiadomo jak mocno się w tym klimacie kręcisz
Hej. Przeczytałaś opowiadania ? Jak je oceniasz?do kolejnego? daj próbkę bo na razie to nie wiadomo jak mocno się w tym klimacie kręcisz
nie przeczytałam, przyznaje się, brak czasu.Hej. Przeczytałaś opowiadania ? Jak je oceniasz?
Moja Pani zaprasza koleżanki i przyprowadza mnie na smyczy z ogonem na korku analnym w tyłku. Podchodzę do Pań i zaczynam całować jedna z nich po stopach. Moja Pani łapie mnie za włosy i sika mi do ust. Inna koleżanka pyta czy też może a moja Pani mówi, że oczywiście, więc nadstawiam usta i jej. Gdy kończy moja Pani każe mi się wypiąć, wyciąga mi ogonek i wchodzi we mnie straponem. Rżnie mnie na oczach koleżanek aż dochodzę. Po czym pyta czy któraś z nich chce spróbować. Kolejna z Pań zaczyna mnie posówać a moja Pani wypina mi się tyłem i zaczynam lizać jej pupę. Po całym pokoju niesie się dźwięk odbijanych pośladków, w tym czasie ja wbijam język w dziurkę mojej Pani. Po chwili przerywa i zmienia się z kolejną Panią. W tym czasie Pani która mnie posówa zaczyna wyciągać i wkładać dildo za każdym ruchem. Po czym każą mi się położyć na plecach i kolejna z Pań zaczyna mnie bzykać w tej pozycji a inne Panie siadają mi na twarzy i robię im minetke aż dojdą... I tak zaczyna się nasze długie spotkanie.do kolejnego? daj próbkę bo na razie to nie wiadomo jak mocno się w tym klimacie kręcisz
Ty domin ja ulegla temat medyczny brat ginekologSzukam inspiracji do kolejnego opowiadania w tematyce BDSM. Jeśli ktoś ma pomysł - piszcie.
ciekawa propozycja. Odezwę się na priv.Ty domin ja ulegla temat medyczny brat ginekolog
Ciekawe. Rozwiń temat. Może być na prive aby nie spamować wątku.Ty domin ja ulegla temat medyczny brat ginekolog
Co posuwać lub kogo ? Rozwiń wątek jeśli masz konkretny temat. Pisz na prive jeśli coś bardziej konkretnie.PosUwać
W wolej chwili napiszę to dla Ciebie. Podoba mi się scenariusz, choć napewno wymaga rozbudowania itd…Moja Pani zaprasza koleżanki i przyprowadza mnie na smyczy z ogonem na korku analnym w tyłku. Podchodzę do Pań i zaczynam całować jedna z nich po stopach. Moja Pani łapie mnie za włosy i sika mi do ust. Inna koleżanka pyta czy też może a moja Pani mówi, że oczywiście, więc nadstawiam usta i jej. Gdy kończy moja Pani każe mi się wypiąć, wyciąga mi ogonek i wchodzi we mnie straponem. Rżnie mnie na oczach koleżanek aż dochodzę. Po czym pyta czy któraś z nich chce spróbować. Kolejna z Pań zaczyna mnie posówać a moja Pani wypina mi się tyłem i zaczynam lizać jej pupę. Po całym pokoju niesie się dźwięk odbijanych pośladków, w tym czasie ja wbijam język w dziurkę mojej Pani. Po chwili przerywa i zmienia się z kolejną Panią. W tym czasie Pani która mnie posówa zaczyna wyciągać i wkładać dildo za każdym ruchem. Po czym każą mi się położyć na plecach i kolejna z Pań zaczyna mnie bzykać w tej pozycji a inne Panie siadają mi na twarzy i robię im minetke aż dojdą... I tak zaczyna się nasze długie spotkanie.
Tak dla Pani na poczekaniu pozdrawiam
PosUwać, nie posówać.Co posuwać lub kogo ? Rozwiń wątek jeśli masz konkretny temat. Pisz na prive jeśli coś bardziej konkretnie.
To zależy czy w otwartą U czy zamknietą Ó dziurkęPosUwać, nie posówać.