Kiedyś moja ówczesna dziewczyna opalała się toples na plaży w Bułgarii, miała jakieś 20 lat, fajnie było Kręciło mnie to w tedy Goście zerkali W sumie jakby któryś podszedł i chciał nasmarować to pewnie zgodziłbym się
Nagie opalanie rozpocząłem jakoś w połowie maja, udało mi sie dopasowac dzien wolny i pogode, było z 1.5 h nagiego opalania, szkoda że sami Panowie byli, ale liczy sie fan bycia nago nad wodą
W domu w ogrodzie nago sie nie opalalem, sąsiedzi naokoło. Ale 2 lata temu nagie plażowanie zakończyło sie spontanicznym seksem z poznaną starszą sporo parą, seks z Panią, Pan oglądał
Dokładnie już nie możemy się doczekać. Uwielbiamy tam spędzać czas nago. A potem jak podniecenie już sięgnie zenitu to żona przeważnie pierwsza nie wytrzymuje i bierze się za .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.