• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Olsztyn i okolice

Mężczyzna

kw2145

Cichy Podglądacz
Super.organizujemy coś?
Jakaś impreza pod Olsztynem?Większość osób to farmazony co dużo piszą o spotkaniach a jak przychodzi co do czego to siedzą cicho.Więc tylko zdecydowane osoby.Zresztą Ty Marek sam jesteś farmazonem co urywa kontakt.Jak tam Twoje spotkanie?Jesteś pewnie stuleją z piwnicy co wali do wyobrażenia takiego spotkania.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marek Olsztyn

Cichy Podglądacz
Jakaś impreza pod Olsztynem?Większość osób to farmazony co dużo piszą o spotkaniach a jak przychodzi co do czego to siedzą cicho.Więc tylko zdecydowane osoby.Zresztą Ty Marek sam jesteś farmazonem co urywa kontakt.Jak tam Twoje spotkanie?Jesteś pewnie stuleją z piwnicy co wali do wyobrażenia takiego spotkania.
Czy ja Cie kurwa baranie obrażam?

Mężczyzna

Marek Olsztyn

Cichy Podglądacz
Przypomnij ostatnia rozmowę zostawiłem
Nr tel i kto się nie odezwał.?wiec przestań pierdolic bo tacy jak Ty tylko wkurwiaja

Mężczyzna

kw2145

Cichy Podglądacz
Generalnie typ to farmazon.Pisał ze mną tu.Potem podał mi numer telefonu.Planowaliśmy spotkanie.Proponował koleżanke,potem żone.Nagle wyłączył telefon i po niecałym miesiącu znowu w tym samym wątku nakręca jakieś spotkania do których nie dojdzie bo albo jest piwniczakiem i wali w piwnicy albo ma 13 lat i wali jak rodzice nie patrzą.Piszę to tylko po to by nikt się z nim nie ustawiał bo to tylko strata czasu.