To nie hipokryzja tylko prawa natury: Mężczyzna ma być Mężczyzną i twardym samczym skurwielem zdobywającym samice!Jesteś mistrzem hipokryzji i podwójnych standardów, do tego trollem i prowokatorem.
Nie wiem, jak się to nazywa, ale Ty wiesz, więc dzięki za info. W każdym razie taki obrót sytuacji to ja szanuję!Ale z punktu widzenia definicji to nadal cuckold, a odpowiwdniczką rogacz jest tu cuckquean.
Mylisz mnie z kimś innym. O kim mowa?Czy tylko ja mam wrażenie, że Moutshot to jakby nowe wcielenie squarexa, tylko agresywne? Zasadniczo mówi to samo, tylko teraz nie stawia się po stronie "przegrywów".
Dorośnij chłopczykuTo nie hipokryzja tylko prawa natury: Mężczyzna ma być Mężczyzną i twardym samczym skurwielem zdobywającym samice!
Kto nie jest Mężczyzną a jest Pizdą to skazuje się na zagładę - nie ja wymyśliłem te zasady, a tylko gram według tych zasad.
Nie wiem, jak się to nazywa, ale Ty wiesz, więc dzięki za info. W każdym razie taki obrót sytuacji to ja szanuję!
Ja już dawno temu dorosłem, a teraz korzystam z dobrodziejstw dojrzałości.Dorośnij chłopczyku
To że ci stoi, to jeszcze nie dojrzałość. Ruchać możesz, ale seks nie ogranicza się do genitaliów.Ja już dawno temu dorosłem, a teraz korzystam z dobrodziejstw dojrzałości.
Tak właśnie robię.A róbta co chceta...
Rozumiem, że też nie masz jaj i pozwalasz innym ruchać twoją panienkę. Cóż, nie pomogę.Nie ma sensu karmić trolla...
Jeśli ktoś moją pannę rucha, to z rozmysłem moim wprzódy...Tak właśnie robię.
Rozumiem, że też nie masz jaj i pozwalasz innym ruchać twoją panienkę. Cóż, nie pomogę.
Odpowiem Ci: nie ma go, bo jest słaby.gdzie jesteś?
Skąd wiesz? Kojarzysz tego użytkownika?Odpowiem Ci: nie ma go, bo jest słaby.
Akurat gówno wieszOdpowiem Ci: nie ma go, bo jest słaby.
Profesjonalnie to się nie nazywa cuckold w takim przypadku tylko cuckqueanWidziałem w Internecie pewne nagranie, na którym koleś rżnie laseczkę, a jego dziewczyna patrzała na to będąc przywiązana do krzesła.
No i takie coś to ja kurna rozumiem!!!
+100 do męskości
+100 do czystej zajebistości
Tak, miałem okazję z nim zamienić kilka słów.Skąd wiesz? Kojarzysz tego użytkownika?
Jakkolwiek to się nazywa to popieram tę inicjatywę jak na Mężczyznę przystało!Profesjonalnie to się nie nazywa cuckold w takim przypadku tylko cuckquean
Jasne, laska. Ugotowałaś już obiad? No, to zmykaj do kuchni!Akurat gówno wiesz
Ja tam nic do niego nie mamTak, miałem okazję z nim zamienić kilka słów.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Cuckold poznam parę ŚL | Ogłoszenia | 0 | |
F | Poznam koneserkę klimatów cuckold femdom - st. związek | Ogłoszenia | 0 | |
T | BDSM/Cuckold - pomysł na zabawę z Żoną | Fantazje erotyczne | 5 | |
F | Poznam Panią do związku (cuckold/femdom) | Ogłoszenia | 0 | |
S | Cuckold | Seks fotki i filmy | 1 |