• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Od aniołka do demonka 😇➡️😈

Mężczyzna

25 młody

Cichy Podglądacz
Hej!
Często słyszy się o przemianach, zwłaszcza u kobiet – od osoby bardzo nieśmiałej i niewinnej do pewnej siebie, otwartej na swoją seksualność. Zastanawiam się jednak, ile jest w tym prawdy i czy podobne przemiany dotyczą również mężczyzn.
Mam na myśli naprawdę duże zmiany – od życia seksualnego wyłącznie z jednym partnerem do zainteresowania bardziej nietypowymi doświadczeniami, od dużej nieśmiałości do czerpania przyjemności z ekshibicjonizmu, naturyzmu czy odwiedzania plaż dla naturystów. To tylko przykłady – każdy może rozumieć taką przemianę inaczej.
Dlatego chciałbym Was zaprosić do podzielenia się swoimi historiami. Jak wyglądała Wasza przemiana? Czy był jakiś przełomowy moment, konkretna osoba lub wydarzenie, które wpłynęło na zmianę? A może wszystko następowało stopniowo?
Jeśli nie dotyczy to Was osobiście, możecie opowiedzieć o kimś, kogo znacie (bez ujawniania jego tożsamości). Chętnie poczytam Wasze doświadczenia i różne perspektywy

Mężczyzna

Maksifun69

Cichy Podglądacz
Moja kobieta była taka jak właśnie opisujesz z początku. Razem odkrywaliśmy naszą seksualność, ale ona była bardziej wycofana na jakieś ekstrawaganckie przygody. Z czasem po rozmowach o fetyszach i namawianiu sytuacja odwróciła się o 180 stopni. Trójkąty, swing, cuckold, biżuteria analna, ekshibicjonizm. Pokochała swoje ciało i seksualność do tego stopnia że po domu to w samych majtkach chodziła

Mężczyzna

25 młody

Cichy Podglądacz
Moja kobieta była taka jak właśnie opisujesz z początku. Razem odkrywaliśmy naszą seksualność, ale ona była bardziej wycofana na jakieś ekstrawaganckie przygody. Z czasem po rozmowach o fetyszach i namawianiu sytuacja odwróciła się o 180 stopni. Trójkąty, swing, cuckold, biżuteria analna, ekshibicjonizm. Pokochała swoje ciało i seksualność do tego stopnia że po domu to w samych majtkach chodziła
O, powiesz, jak ktoś się zaczęło ?

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Moja ma twarz anioła przed ślubem byłem pewny że jest mi wierna. Okazało się miesiąc po ślubie rucha się z jej szefem bez gumki.

Mężczyzna

25 młody

Cichy Podglądacz
Moja ma twarz anioła przed ślubem byłem pewny że jest mi wierna. Okazało się miesiąc po ślubie rucha się z jej szefem bez
I co dalej ??? Rozumiem, że twierdziła tak, a rzeczywistość okazała się inna ? To chyba żadnej przemiany nie było chyba że. Dopiero po ślubie stwierdziła, że już ma pewny związek i może robić takie Skoki w boki

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Ruchała się z nim zanim mnie poznała. Przy mnie udawała wierną narzeczoną później przez miesiąc żonę.

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Na naszym weselu zrobiła mu loda z połykiem. Dowiedziałem się miesiąc po ślubie jak mi pokazał filmik.

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
No jest oszustka kilka dni po ślubie poszła blok obok do swojego ex ruchacza na lody a mi powiedziała że idzie do koleżanki. Jak spała zobaczyłem wiadomości z nim i chwalił ją że połknęła. Dwa razy mu zrobiła i mówiła że idzie do koleżanki.

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Wiesz mi chodzi o to że jak bym wiedział że się szmaci z szefem to bym nie wziął z nią ślubu. Teraz pozostało mi ją ruchać z jej szefem bo ona bardzo to lubi.

Mężczyzna

25 młody

Cichy Podglądacz
Wiesz mi chodzi o to że jak bym wiedział że się szmaci z szefem to bym nie wziął z nią ślubu. Teraz pozostało mi ją ruchać z jej szefem bo ona bardzo to
Rozumiem jest mi po prostu po ludzku przykro ale zaznaczam. Że nie jest to temat. Tego wątku. Bo nie ma tu. Nic o przemianie a jest o zwykłym oszustwie. Czyli w złym miejscu opisujesz historię? Poszukaj tematu zdrady na pewno gdzieś jest albo załóż. I oprócz swoją historię całą. Jeżeli masz taką potrzebę

Mężczyzna

DonMatteo

Cichy Podglądacz
Dodasz szczegóły?

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Znam takie przypadki. Jeden na własnej piersi. Jeśli wiesz jak postępować z kobietą to dasz jej przestrzeń do tego by chciała się zmienić. To nie stanie się na jednym spotkaniu. Na to trzeba czasu

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Ja gdy poznałem swoją partnerkę to była jeszcze szkolną uczennicą, a także dziewicą, jednakże już wtedy miała głowę pełną fantazji, chęci próbowania nowych rzeczy, mega otwarta głową na różne tematy, dla niej wszystko było nowością, aniołkiem była z zachowania ale w głowie od początku miała bardzo skryte i zboczone fantazje, mimo że nigdy wcześniej nie widziała nawet kutasa na żywo ...

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
U mnie to nastąpiło i żona przy mnie też się wkręciła. Kiedyś publiczna nagosc nas peszyła. Seks był raczej tradycyjny. W wieku 37 i 39 lat zaczęły się jednak eksperymenty. Anal, seks zabawki, gry erotyczne, zdjęcia na zbiorniku i seks na kamerkach (ale bez twarzy). Teraz nawet zaczęliśmy chodzić na plaże nudystów (obecnie mamy 40 i 42) i spróbowaliśmy BDSM w sex apartamencie. Przed czterdziestka staliśmy się bardzo bezpruderyjni. Jak o tym piszę, to aż sam jestem zdziwiony tą przemianą.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry