V
Vi.
Guest
Poniekąd tak właśnie jest!Vi, przepraszam Cię za to co widzisz wyżej, ale potraktuj to jako ożywienie debaty na tema t Twego dzieła![]()
Poniekąd tak właśnie jest!Vi, przepraszam Cię za to co widzisz wyżej, ale potraktuj to jako ożywienie debaty na tema t Twego dzieła![]()
To prawda, nie wiadomo czy jest się czego bać, ale człowiek ma zawsze tendencję do martwienia się o coś co może się nie wydarzyć@WhitePinkRed, ciekawy sposób na wybrnięcie z sytuacji! "Sytuacji", bo śmiem wątpić, czy na bohaterkę czyhają w ogóle jakieś niebezpieczeństwa. Rzeczywiście wygląda na to, że to ona jest panią sytuacji i zadecyduje o dalszych wydarzeniach w szkole. Gdyby tylko to dostrzegała...
Przypomniały mi się te wspaniałe licealne czasyUwielbiam Twoje zaangażowanie!
To mam jeszcze trochę pracy domowejJeszcze tytułem uzupełnienia. Rafał rzeczywiście jest ciapą. Gdybyś chciała poznać jego historię (najlepiej jeśli grałaś kiedyś w jakieś gry komputerowe), musisz zajrzeć do "Życie to gra". Ulka z kolei... nie jest Ulką. Ulka to internetowy przydomek Julki, postaci z bogatym stażem w moich tekstach. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że jest czytelnikom mniej obojętna, niż kolegom ze szkoły jej pośladki. Fragolina by się zgodziła![]()
No tak, ale to jest nastolatka, a nie dorosła kobieta. Nie każda tak by potrafiła i wydaje mi się, że nawet nie większość.Nie powiedziałabym ani słowa. Ale do szkoły poszłabym z podniesioną głową i utrzymywała z głównym zainteresowanym taki kontakt wzrokowy, że napewno wiedziałby, że wiem.
Nie zarzuty, a uwagi, z którymi wszedłem w polemikę na podstawie cytatu. Wydaje mi się, że jest to powszechnie stosowana w różnych mediach, normalna forma dyskusji. I nie sądzę, aby ktoś odniósł wrażenie „obrzucania błotem”. To według mnie normalna dyskusja nad różnymi opiniami.Brzydko to wygląda, co zrobiłeś. Zupełnie jakby w innych miejscach tylko smarowano mnie błotem, ha!
Absolutnie nie większość. Ja poprostu zawsze byłam „innawa”No tak, ale to jest nastolatka, a nie dorosła kobieta. Nie każda tak by potrafiła i wydaje mi się, że nawet nie większość.
O nie! Napisałam „praca domowa”, nie „zaległości”WPR, mam w repertuaże więcej tekstów "szkolnych", więc mogę jedynie polecić. Tylko nie przesadzajmy z tymi "zaległościami" – na pewno da się znaleźć pozytywniej nacechowane słowa ;-)
Trzymam kciuki za Twój czas i częstsze zaglądanie do mojego światka. Rzeczywiście nie pisałaś o zaległościach, ale nieodrobiona praca domowa de facto nimi jestO nie! Napisałam „praca domowa”, nie „zaległości”ale kiedyś może wszystko nadrobię, bo narazie to „nie wiem w co ręce włożyć”
może tego wyrażenia nie powinnam używać na tym forum
![]()
Odrazu nie odrobiona…Trzymam kciuki za Twój czas i częstsze zaglądanie do mojego światka. Rzeczywiście nie pisałaś o zaległościach, ale nieodrobiona praca domowa de facto nimi jestI mnie przydałoby się już napisać jakieś opowiadanie...
Nie mów hop, Lukasie. Co jeśli opowiadanie jest katastrofą? Stracisz całą swoją wiarygodność![]()
W tym przypadku Lukas69 wykazał wręcz niewiarygodną intuicje![]()
Powiedziałem Hop i nie na darmo.Nie mów hop, Lukasie. Co jeśli opowiadanie jest katastrofą? Stracisz całą swoją wiarygodność![]()
W szkole miałem takiego kolege co (serio) właśnie tak oceniał dziewczyny.Mmm, całkiem fajne, przywołują wspomnienia szkolnych czasów, podniecająca dziś wstydliwość pierwszych kontaktów.
Przejrzę uważnie szukając wspomnień podniecających z tych latDzięki, Arno. Mam więcej opowiadań w młodzieńczych klimatach, zachęcam do przejrzenia![]()
Fakty: ludzie oceniają wygląd innych. Myślę, że trudno ich nawet za to winić. Zastanawiam się, co o tym sądzicie: lepiej nazwać niedoskonałą kobietę trójką czy pasztetem? (nikt nie musi mi mówić, że najlepiej w ogóle w ten sposób nie komentować)W szkole miałem takiego kolege co (serio) właśnie tak oceniał dziewczyny.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Penis obrzezany do oceny | Seks fotki i filmy | 11 | |
S | Podniecające komentowanie i oceny kobiet | Ogłoszenia | 1 | |
D | Pani do oceny | Ogłoszenia | 20 | |
![]() |
Zapraszam do szczerej oceny. :) | Ogłoszenia | 3 | |
![]() |
Hity i kity! Kupowac czy nie? Subiektywne i amatorskie oceny na luzie ;P | Akcesoria erotyczne | 33 |