Poniekąd tak właśnie jest!Vi, przepraszam Cię za to co widzisz wyżej, ale potraktuj to jako ożywienie debaty na tema t Twego dzieła
Poniekąd tak właśnie jest!Vi, przepraszam Cię za to co widzisz wyżej, ale potraktuj to jako ożywienie debaty na tema t Twego dzieła
To prawda, nie wiadomo czy jest się czego bać, ale człowiek ma zawsze tendencję do martwienia się o coś co może się nie wydarzyć@WhitePinkRed, ciekawy sposób na wybrnięcie z sytuacji! "Sytuacji", bo śmiem wątpić, czy na bohaterkę czyhają w ogóle jakieś niebezpieczeństwa. Rzeczywiście wygląda na to, że to ona jest panią sytuacji i zadecyduje o dalszych wydarzeniach w szkole. Gdyby tylko to dostrzegała...
Przypomniały mi się te wspaniałe licealne czasy ten dreszczyk emocji z takiego niewinnego szantażuUwielbiam Twoje zaangażowanie!
To mam jeszcze trochę pracy domowejJeszcze tytułem uzupełnienia. Rafał rzeczywiście jest ciapą. Gdybyś chciała poznać jego historię (najlepiej jeśli grałaś kiedyś w jakieś gry komputerowe), musisz zajrzeć do "Życie to gra". Ulka z kolei... nie jest Ulką. Ulka to internetowy przydomek Julki, postaci z bogatym stażem w moich tekstach. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że jest czytelnikom mniej obojętna, niż kolegom ze szkoły jej pośladki. Fragolina by się zgodziła
No tak, ale to jest nastolatka, a nie dorosła kobieta. Nie każda tak by potrafiła i wydaje mi się, że nawet nie większość.Nie powiedziałabym ani słowa. Ale do szkoły poszłabym z podniesioną głową i utrzymywała z głównym zainteresowanym taki kontakt wzrokowy, że napewno wiedziałby, że wiem.
Nie zarzuty, a uwagi, z którymi wszedłem w polemikę na podstawie cytatu. Wydaje mi się, że jest to powszechnie stosowana w różnych mediach, normalna forma dyskusji. I nie sądzę, aby ktoś odniósł wrażenie „obrzucania błotem”. To według mnie normalna dyskusja nad różnymi opiniami.Brzydko to wygląda, co zrobiłeś. Zupełnie jakby w innych miejscach tylko smarowano mnie błotem, ha!
Absolutnie nie większość. Ja poprostu zawsze byłam „innawa”No tak, ale to jest nastolatka, a nie dorosła kobieta. Nie każda tak by potrafiła i wydaje mi się, że nawet nie większość.
O nie! Napisałam „praca domowa”, nie „zaległości” ale kiedyś może wszystko nadrobię, bo narazie to „nie wiem w co ręce włożyć” może tego wyrażenia nie powinnam używać na tym forumWPR, mam w repertuaże więcej tekstów "szkolnych", więc mogę jedynie polecić. Tylko nie przesadzajmy z tymi "zaległościami" – na pewno da się znaleźć pozytywniej nacechowane słowa ;-)
Trzymam kciuki za Twój czas i częstsze zaglądanie do mojego światka. Rzeczywiście nie pisałaś o zaległościach, ale nieodrobiona praca domowa de facto nimi jest I mnie przydałoby się już napisać jakieś opowiadanie...O nie! Napisałam „praca domowa”, nie „zaległości” ale kiedyś może wszystko nadrobię, bo narazie to „nie wiem w co ręce włożyć” może tego wyrażenia nie powinnam używać na tym forum
Odrazu nie odrobiona… urlop dziekański poproszęTrzymam kciuki za Twój czas i częstsze zaglądanie do mojego światka. Rzeczywiście nie pisałaś o zaległościach, ale nieodrobiona praca domowa de facto nimi jest I mnie przydałoby się już napisać jakieś opowiadanie...
Nie mów hop, Lukasie. Co jeśli opowiadanie jest katastrofą? Stracisz całą swoją wiarygodność
W tym przypadku Lukas69 wykazał wręcz niewiarygodną intuicje
Powiedziałem Hop i nie na darmo.Nie mów hop, Lukasie. Co jeśli opowiadanie jest katastrofą? Stracisz całą swoją wiarygodność
W szkole miałem takiego kolege co (serio) właśnie tak oceniał dziewczyny.Mmm, całkiem fajne, przywołują wspomnienia szkolnych czasów, podniecająca dziś wstydliwość pierwszych kontaktów.
Przejrzę uważnie szukając wspomnień podniecających z tych latDzięki, Arno. Mam więcej opowiadań w młodzieńczych klimatach, zachęcam do przejrzenia
Fakty: ludzie oceniają wygląd innych. Myślę, że trudno ich nawet za to winić. Zastanawiam się, co o tym sądzicie: lepiej nazwać niedoskonałą kobietę trójką czy pasztetem? (nikt nie musi mi mówić, że najlepiej w ogóle w ten sposób nie komentować)W szkole miałem takiego kolege co (serio) właśnie tak oceniał dziewczyny.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Penis obrzezany do oceny | Seks fotki i filmy | 11 | |
S | Podniecające komentowanie i oceny kobiet | Ogłoszenia | 1 | |
D | Pani do oceny | Ogłoszenia | 20 | |
Zapraszam do szczerej oceny. :) | Ogłoszenia | 3 | ||
Hity i kity! Kupowac czy nie? Subiektywne i amatorskie oceny na luzie ;P | Akcesoria erotyczne | 33 |