• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Oby!

Mężczyzna

forhir

Cichy Podglądacz
No dobra, spróbuję jeszcze tutaj, bo podobno warto próbować. Poszukuję kobiety inteligentnej, z mocnym charakterem, poczuciem humoru. Rzecz jasna również wyuzdanej, ale ufam że obecność na tym forum już sama przez siebie to obiecuję. Musisz mieć do siebie też dużo dystansu, bo inaczej ciężko byłoby że mną wytrzymać. Mam strasznie dużo wad, jestem chamem, brak mi odpowiedzialności i jestem strasznym egocentrykiem.

Mam również swoje zalety! Mam poczucie humoru i charakter. Potrafię kobietę rozmieszyc i dobrze wylizać jej cipkę. Osobiście uważam, że te dwie rzeczy z ostatniego zdania zasadniczo wystarczają by większość kobiet miała niemalże wszystko czego chcę. W ramach kolejnego ostrzeżenia rzeknę również, że jestem wyjątkowym zboczeńcem. Tematyka BDSM jest mi bliska od kilkunastu lat, ale nie jest to dla mnie ani ideologią, ani religia, do wszystkiego podchodzę z dystansem i oddzielam od życia realnego.

Bądź zboczona. Szczerą. Otwarta. Mądra. Mega dużo dostaniesz w zamian, jeśli zasłużysz. Ale ostrzegam ostatni raz, naprawdę jestem ciężki.

Zapraszam do konktaktu na priv/tutaj, cokolwiek. Tylko zastrzegam na koniec, że niezbyt bawi mnie pisanie, preferuje kontakt via audio, mogę z miejsca podać telefon swój. Kości zostały rzucone!