Ale czy ty znajdziesz czas na mycie kobiety, kiedy takie zajmujące jest wstawianie obscenicznych seks gifów...?Ale prawdziwe
Ale czy ty znajdziesz czas na mycie kobiety, kiedy takie zajmujące jest wstawianie obscenicznych seks gifów...?Ale prawdziwe
Na to czas jest zawsze jak razem pod prysznicem.Ale czy ty znajdziesz czas na mycie kobiety, kiedy takie zajmujące jest wstawianie obscenicznych seks gifów...?
Mnie one zwyczajnie zawstydzają.A wstawienie gifów to być może dla Ciebie jest czasochłonne![]()
No chwała wam, że dbacie o higienę.Na to czas jest zawsze jak razem pod prysznicem.
Ciebie zawstydzaja a innych rozpalająMnie one zwyczajnie zawstydzają.
No chwała wam, że dbacie o higienę.
Więcej niesmaku wzbudzają we mnie, zachowania niektórych dorosłych użytkowników tego forum.Ciebie zawstydzaja a innych rozpalają
Nie wiem czy sama nazwa forum Cię nie brzydzi![]()
A czepiasz się seksownych gifówWięcej niesmaku wzbudzają we mnie, zachowania niektórych dorosłych użytkowników tego forum.
Mógłbyś znaleźć sobie lepsze hobby, rozwijające umysł, np czytanie książek.A czepiasz się seksownych gifów![]()
Mam ich kilka i wcale nie są powiązane z gifamiMógłbyś znaleźć sobie lepsze hobby, rozwijające umysł, np czytanie książek.
No ok, to nie przeszkadzam.Mam ich kilka i wcale nie są powiązane z gifami![]()
Zbyt powierzchniowo oceniasz tu każdego niestetyNo ok, to nie przeszkadzam.
Żeby oceniać głębię, to najpierw trzeba ją posiadać.Zbyt powierzchniowo oceniasz tu każdego niestety
O tuż toŻeby oceniać głębię, to najpierw trzeba ją posiadać.
Otóż się pisze. Polecam książki.O tuż to![]()
Czepiasz się.....Otóż się pisze. Polecam książki.
Moje zdanie jest takie, że nie sądzę abyś była trollem. Tylko wydaje mi się, że możesz być trochę zagubiona w tych swoich poszukiwaniach. Czegoś chcesz, ale nie do końca wiesz czego.Jeśli masz takie zdanie o mojej osobie, to ja nie widzę sensu w tutejszej interrakcji między nami. Powodzenia.