• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Obrzydzenie kobiecymi narządami intymnymi.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Weź się odczep. W ogóle nie czytasz moich postów ze zrozumieniem, że insynuujesz, że szukam przypadkowego seksu. Ogarnij się umysłowo, zwłaszcza z przecinkami.
Ale wbrew pozorom jemu też o to chodziło, że zanim się pójdzie do łóżka, to warto coś wartościowego stworzyć między ludźmi.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Dla mnie juz jest za pozno tylko czary moga mi pomoc , jedyne co zasugerowalem ze nie dla Ciebie sa mezczyzni roznie mozna czuc

Mężczyzna

WacławTkaczuk

Seks Praktykant
Nie wybieram.
Ja tylko mówię jak wygląda przeciętny penis faceta. I to nie są wyjątki. Tak wygląda 99% zdjęć na stronach erotycznych. Nawet młodzi faceci po 20stce mają już wiszące, workowate jądra i penisy.
A może zależy im na tym, by się dopasować jądrami do twoich zwisów? :D Ja bym takim altruizm jednak docenił :LOL:

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry