Ale ja serio mówię, nie wiem jak kobiety mogą robić lodaMnie też![]()

Ale ja serio mówię, nie wiem jak kobiety mogą robić lodaMnie też![]()
Czasem nie wiem czy żartujesz czy mówisz serio.Ale ja serio mówię, nie wiem jak kobiety mogą robić loda![]()
a ja nie wiem jak ty mozesz tego nie wiedziecAle ja serio mówię, nie wiem jak kobiety mogą robić loda![]()
Bardzo poważnie.Czasem nie wiem czy żartujesz czy mówisz serio.
Nie dość, że mogą to da się to nawet uwielbiać i o tym fantazjować, a w trakcie się nakręcić niewyobrażalnie. Tylko trzeba odpowiedniego partnera.
Mam swoją godność.a ja nie wiem jak ty mozesz tego nie wiedziec
Poczekaj, stop. Ale nie mówimy o seksie z żulem, no i standardowo one jednak stają więc nic nie wisiBardzo poważnie.
Fantazjować o śmierdzącym, sinym, wiszącym farfoclu, ble![]()
A widziałaś jakie penisy wstawiają faceci na portalach erotycznych. Idzie się zrzygać. Jakieś zaniedbane, zasinione, z serem, z jakimiś naroślami.Poczekaj, stop. Ale nie mówimy o seksie z żulem, no i standardowo one jednak stają więc nic nie wisi![]()
Niestety się obawiam że ona to na poważnieCzasem nie wiem czy żartujesz czy mówisz serio.
Nie dość, że mogą to da się to nawet uwielbiać i o tym fantazjować, a w trakcie się nakręcić niewyobrażalnie. Tylko trzeba odpowiedniego partnera.
no panowie co jest z wami prosze nastepnym razem je wyczesac i popudrowac nosek i bez perwersji z tym seremA widziałaś jakie penisy wstawiają faceci na portalach erotycznych. Idzie się zrzygać. Jakieś zaniedbane, zasinione, z serem, z jakimiś naroślami.
Widziałam, ale to są raczej przykre wyjątki niż standard. Nie wybieraj więc gościa, który o siebie nie dba.A widziałaś jakie penisy wstawiają faceci na portalach erotycznych. Idzie się zrzygać. Jakieś zaniedbane, zasinione, z serem, z jakimiś naroślami.
Nie wybieram.Widziałam, ale to są raczej przykre wyjątki niż standard. Nie wybieraj więc gościa, który o siebie nie dba.
Przeciętny penis nie oznacza, że każdy takiego maNie wybieram.
Ja tylko mówię jak wygląda przeciętny penis faceta. I to nie są wyjątki. Tak wygląda 99% zdjęć na stronach erotycznych. Nawet młodzi faceci po 20stce mają już wiszące, workowate jądra i penisy.
Wiesz co, największą bękę miałam jak stary dziad wstawił penisa z jakimś guzem i kobieta skomentowala: czy to choroba weneryczna?Przeciętny penis nie oznacza, że każdy takiego ma![]()
chyba nawet nie chcę sobie tego wyobrażaćWiesz co, największą bękę miałam jak stary dziad wstawił penisa z jakimś guzem i kobieta skomentowala: czy to choroba weneryczna?
,
Weź się odczep. W ogóle nie czytasz moich postów ze zrozumieniem, że insynuujesz, że szukam przypadkowego seksu. Ogarnij się umysłowo, zwłaszcza z przecinkami.Dlatego intymna relacja damsko meska nie zaczyna sie od tej strony . Musisz sie zaangazowac i czuc do kogos cielesny pociag jak nie masz z kims glebszej relacji to sorry moge uwielbiac krewetki ale jakos tak nie wyjme ze smietnika i nie zjem