• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

O kim myślicie podczas masturbacji

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Najczęściej o osobie, którą widzę na ekranie, lecz kiedy oglądam jak nudyści spacerują, chodzą, uprawiają jakieś sporty w różnych miejscach, to wyobrażam sobie, że to ja w tych różnych miejscach jestem nago. Czy to w lesie, na zakupach, na plaży, na urbexie. Lubię wyobrażać siebie nagiego w różnych miejscach, w których ktoś się odważył rozebrać, a ja albo nie miałem okazji, albo sytuacja nie pozwalała, albo odpuściłem z wielu powodów.

Mężczyzna

allin4cum

Cichy Podglądacz
depending on my mood, there are a number of things I think about when I masturbate. '
TS masturbating
TS sucking my cock
TS having her cock sucked
me sucking a TS cock
me sucking a gay or bi cock
My mouth full of cum
my own cock and how it looks
my balls being stretched
licking my cum off a gorgeous pair of tits
Frot with a good friend
giving a mutual hand job

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Podrywacz
tym razem moja wyobraznie zajmuje pani profesor jezyka francuskiego ktora uczyla mnie 30 lat temu w podstawowce. Tyle lat minelo a ona nadal wyglada zjawiskowo, niewiele sie zmienila. Wlasnie stawiam sobie kutasa do jej zdjec, co prawda to tylko zwykle zdjecia ale niech moja wyobraznia czyni cuda:) Z pozdrowieniami dla pani Marty, były uczeń

Hajks3

Podrywacz
Ja właśnie to robie i myślę o swojej kobiecie 😁. Ale w tych myślach robi takie rzeczy, których normalnie by nie zdobiła (raczej)

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
tym razem moja wyobraznie zajmuje pani profesor jezyka francuskiego ktora uczyla mnie 30 lat temu w podstawowce. Tyle lat minelo a ona nadal wyglada zjawiskowo, niewiele sie zmienila. Wlasnie stawiam sobie kutasa do jej zdjec, co prawda to tylko zwykle zdjecia ale niech moja wyobraznia czyni cuda:) Z pozdrowieniami dla pani Marty, były uczeń
A chociaż znasz ten francuski, czy tylko profesorka Cię interesowała.