• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Noszenie czegoś pod napketkiem

Kobieta

Saanvi

Dominujący
@Azizam ja nawet nie wiem jak do tego doszło, że zaczęłyśmy gadać dziś o tym temacie, ale może dobrze, że go odkopałaś, bo zacznie się coś dziać na forum 🤣

Kobieta

Aya

Podrywacz

giphy.gif

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Jak szaleć, to szaleć - co powiesz na kokosa? Chcę fotkę! 😉
Mała podpowiedź - "zapomniałaś" napisać "całego" kokosa. Gdybym był tak pierdolnięty to bym bez problemu napisał, że "czelendż" do zrobienia - tak jak kawałek sera, wędliny to i kawałek kokosa się pewnie zmieści.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
Mała podpowiedź - "zapomniałaś" napisać "całego" kokosa. Gdybym był tak pierdolnięty to bym bez problemu napisał, że "czelendż" do zrobienia - tak jak kawałek sera, wędliny to i kawałek kokosa się pewnie zmieści.
Mowa była o "kokosie" jako całości (nawet zdjęcie wstawiłam, post #17). Gdybym miała na myśli kawałek kokosa, to bym napisała wprost, że "poproszę o fotkę z kawałkiem kokosa pod napletkiem" 😉

• Like
Reactions: Aya
Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Mowa była o "kokosie" jako całości (nawet zdjęcie wstawiłam, post #17). Gdybym miała na myśli kawałek kokosa, to bym napisała wprost, że "poproszę o fotkę z kawałkiem kokosa pod napletkiem" 😉
Nadal mógłbym to naciągnąć - zdjęcie było po to, by ktoś nie pomylił kokosa z koksem.
Precyzja jest ważna :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Właśnie pomogłeś mi go doprecyzować - dziękuję 😉😁
Tyle szczęścia daje Tobie doprecyzowanie wymagań w temacie tak absurdalnym, że aż głowa mała? Bym napisał, że to temat "z dupy wzięty" ale zaraz ktoś podchwyci i napisze, co sobie w odbyt pakuje.