@Azizam ja nawet nie wiem jak do tego doszło, że zaczęłyśmy gadać dziś o tym temacie, ale może dobrze, że go odkopałaś, bo zacznie się coś dziać na forum
@Azizam ja nawet nie wiem jak do tego doszło, że zaczęłyśmy gadać dziś o tym temacie, ale może dobrze, że go odkopałaś, bo zacznie się coś dziać na forum
Mała podpowiedź - "zapomniałaś" napisać "całego" kokosa. Gdybym był tak pierdolnięty to bym bez problemu napisał, że "czelendż" do zrobienia - tak jak kawałek sera, wędliny to i kawałek kokosa się pewnie zmieści.
Mała podpowiedź - "zapomniałaś" napisać "całego" kokosa. Gdybym był tak pierdolnięty to bym bez problemu napisał, że "czelendż" do zrobienia - tak jak kawałek sera, wędliny to i kawałek kokosa się pewnie zmieści.
Mowa była o "kokosie" jako całości (nawet zdjęcie wstawiłam, post #17). Gdybym miała na myśli kawałek kokosa, to bym napisała wprost, że "poproszę o fotkę z kawałkiem kokosa pod napletkiem"
Mowa była o "kokosie" jako całości (nawet zdjęcie wstawiłam, post #17). Gdybym miała na myśli kawałek kokosa, to bym napisała wprost, że "poproszę o fotkę z kawałkiem kokosa pod napletkiem"
Tyle szczęścia daje Tobie doprecyzowanie wymagań w temacie tak absurdalnym, że aż głowa mała? Bym napisał, że to temat "z dupy wzięty" ale zaraz ktoś podchwyci i napisze, co sobie w odbyt pakuje.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.