• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Noszenie czegoś pod napketkiem

Kobieta

Saanvi

Dominujący
@Azizam ja nawet nie wiem jak do tego doszło, że zaczęłyśmy gadać dziś o tym temacie, ale może dobrze, że go odkopałaś, bo zacznie się coś dziać na forum 🤣

Kobieta

Aya

Podrywacz

giphy.gif

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Jak szaleć, to szaleć - co powiesz na kokosa? Chcę fotkę! 😉
Mała podpowiedź - "zapomniałaś" napisać "całego" kokosa. Gdybym był tak pierdolnięty to bym bez problemu napisał, że "czelendż" do zrobienia - tak jak kawałek sera, wędliny to i kawałek kokosa się pewnie zmieści.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
Mała podpowiedź - "zapomniałaś" napisać "całego" kokosa. Gdybym był tak pierdolnięty to bym bez problemu napisał, że "czelendż" do zrobienia - tak jak kawałek sera, wędliny to i kawałek kokosa się pewnie zmieści.
Mowa była o "kokosie" jako całości (nawet zdjęcie wstawiłam, post #17). Gdybym miała na myśli kawałek kokosa, to bym napisała wprost, że "poproszę o fotkę z kawałkiem kokosa pod napletkiem" 😉

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Mowa była o "kokosie" jako całości (nawet zdjęcie wstawiłam, post #17). Gdybym miała na myśli kawałek kokosa, to bym napisała wprost, że "poproszę o fotkę z kawałkiem kokosa pod napletkiem" 😉
Nadal mógłbym to naciągnąć - zdjęcie było po to, by ktoś nie pomylił kokosa z koksem.
Precyzja jest ważna :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Najprościej. Ale ok. Niech będzie. Mądrzy wykorzystają brak precyzyjnego opisu :) :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Właśnie pomogłeś mi go doprecyzować - dziękuję 😉😁
Tyle szczęścia daje Tobie doprecyzowanie wymagań w temacie tak absurdalnym, że aż głowa mała? Bym napisał, że to temat "z dupy wzięty" ale zaraz ktoś podchwyci i napisze, co sobie w odbyt pakuje.