Źle się wyraziłem… nie miałem na myśli ludzi, lecz: rośliny, skały, rury wydechowe samochodów czy gdzie tam jeszcze niezaspokojeni mogą wsadzić kabanosa by sobie ulżyć…1. W przypadku ludzi nie można mówić o rasach […]
Źle się wyraziłem… nie miałem na myśli ludzi, lecz: rośliny, skały, rury wydechowe samochodów czy gdzie tam jeszcze niezaspokojeni mogą wsadzić kabanosa by sobie ulżyć…1. W przypadku ludzi nie można mówić o rasach […]
Co wy tam gadacie za bzdury. Ja mam niecałe 170 a partnerek miałem bez liku. Może po prostu źle traficie z doborem.Jestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu i niestety nigdy nie byłem z tego powodu w związku . Gdziekolwiek pójdę jestem najniższy.Ze względu na wzrost kobiety mnie odrzucają na starcie.Malo jest niskich mężczyzn właśnie co byli nie raz w związku.Nie jestem wogóle zrozumiany ani akceptowany przez to ,że jestem kompletnie za niski .Chciałbym być chociaż normalnego wzrostu jak ludzie.
W wielu tematach zamieściłaś komentarz do tematów założonych przez Twórcę.Z kogo się śmiałam?
To teraz powinieneś mieć tak samo w dupie swój wzrost i nie przejmować się nim, bo na to też nie masz wpływu, tak jak i na nas. Jeżeli tego nie zrobisz, to znaczy, że jesteś po prostu głupolem.W dupie mam co o mnie myślicie .Nie przejmuje się tym .
Skoro masz w dupie co myślimy to po co tu jesteś? Aby tylko być czy aby zakładać kolejne śmieciowe wątki w których ludzie już tylko będą Cię wyśmiewać?W dupie mam co o mnie myślicie .Nie przejmuje się tym .
Dlaczego mam w dupie.Ludzie tutaj są fałszywi i się śmieją z ludzkich problemów .Nie będę dalej przebywać w toksycznym towarzystwie .Skoro masz w dupie co myślimy to po co tu jesteś? Aby tylko być czy aby zakładać kolejne śmieciowe wątki w których ludzie już tylko będą Cię wyśmiewać?
Po prostu nie zakładaj nastu wątków na ten sam temat, nie wystarczy ci jeden? Musisz mieć ciągły przypływ nowej atencji?Dlaczego mam w dupie.Ludzie tutaj są fałszywi i się śmieją z ludzkich problemów .Nie będę dalej przebywać w toksycznym towarzystwie .
Raczej SmigolDlaczego @user96 w awatarze ma Saurona? Nie powinien być tam Frodo?
Podaj choć jeden przykład fałszywości. Czy pisanie Ci czegoś co nie jest po Twojej myśli jest fałszywością? A może śmianie się z Twojego majaczenia, że 177 to bardzo niski wzrost, gdy mężczyźni 170 cm potrafią też być rozchwytywani przez kobiety? Poza tym to "aż" 3 cm mniej niż te magiczne 180. Sam mam 176, a więc jestem o przepaść całego 1 cm NIŻSZY OD Ciebie i co? Nie mam problemu z kontaktami damsko-męskimi.Dlaczego mam w dupie.Ludzie tutaj są fałszywi i się śmieją z ludzkich problemów .[...]
Nie z ludzkich problemów, a ze spamowania kolejnymi niepotrzebnymi tematami, usilnego zabiegania o atencję, niedojrzałości i braku powagi.się śmieją z ludzkich problemów
W kontaktach z częścią kobiet nie szukaj konkretów. Są subtelne, nie chcące zdradzać się z zamiarami, a w przypadku, gdy nawet jej się podobasz, będzie czekała na Twój ruch. Analogicznie część kobiet ma problem by powiedzieć wprost na randce, że nie jesteś w jej typie. Taka dziewczyna z grzeczności posiedzi z Tobą do końca spotkania i albo nigdy więcej się nie odezwie, albo smsem odpisze Ci, że było "miło" i cześć.Na spotkaniach na żywo w większość z dziewczyny, to były nie moty, szukały ale same nie wiedziały czego chcą tak do końca,
Konkretne dziewczyny poszukują pewnych siebie samców. Byle narzekająca na swoją niedolę osoba płci penisiastej nawet z grubym i długim nie zainteresuje takiej kobiety.nie były konkretne, zresztą tu też takie są, [...]
A może przez neta wydawałeś się spoko, a na spotkaniu zmieniły o Tobie zdanie? Pomyślałeś o tym?Mówicie, że mam nerwy i to prawda, ale jak się nie można wkur... na takie co przychodzą na spotkanie aby szukać faceta a na nim nagle mówi, że ma na to czas, ze się nie śpieszy etc.
Te słowa pokazują tylko Twoją desperację. Cały czas mówisz o sobie, swoich potrzebach. Podchodząc do relacji trzeba patrzeć obustronnie. Co ja potrzebuję, ale i co mogę jej dać. Dodatkowo w jakim celu szukasz? Dla samego seksu? Dla zdjęcia z siebie metki "singiel"? Czy aby tworzyć fajna relację, wspierać się i wspólnie rozwijać? Z perspektywy forumowicza, który tylko czyta co piszesz... odbieram Cię jako kogoś kto potrzebuje głównie kobiety do seksu i zdjęcia z Ciebie metki "samotny". To nie są dobre powody, by wchodzi w jakąkolwiek relacje.[...] i po co zabiera czas i robi swoją osobą nadzieję takiemu szukającemu facetowi
Jeśli zakładasz, że masz się jej spodobać to idąc za jutiuberkami, zrób sobie operację twarzy i będziesz idealny...[...] najpierw musi się jej ktoś podobać i nie ważne co by z sobą nie robił, ubierał się, zmieniał myślenie, bądź psychikę swoją i tak jak się facet nie spodoba dziewczynie to nawet jakby ch... na ch... stanął go ie wybierze, więc nie wciskajcie mi kitu ,że to moja wina, że mnie żadna nie chcę.
A ile to nieudanych randek się miało... Czy to ja czy zapewne koledzy, nawet już nie liczymy. Czasem wyszło się na błazna, czasem na zbyt pewnego siebie, innym razem kobieta była radykalną feministką, a jeszcze innym razem okazywało się, że mamy zupełnie różne cele życiowe.Panom [...] wydaję się, że są mocni, bo kogoś tam mieli czy mają, ja tam nie wiem, ale wiem jedno, przemądrzają się, bo ich kur... mać jakaś dziewczyna kiedykolwiek zechciała ich wybrać, bo się im podobali, i się sztycą tym czy tamtym, ciekawe jak by tyle klęsk, porażek i kasy zmarnowanej mieli to ciekawe jakby kur... śpiewali, a jakieś pierdoły piszą, że to psychika, higiena, maniery, takiemu jednemu i drugiemu co nie wyszło.
Zapomniałeś wspomnieć, że w związku nikogo nie masz. Możesz z kimś być, ale nie mieć. To nie Twoja poddana, której jesteś posiadaczem.[...] aby chociaż przez moment poczuć jak to jest mieć kogoś, podkreślam poczuć a nie mieć a to różnica [...]
I bardzo dobrze, wyp***dalaj. Słabo się robi od twojego spamu.Dlaczego mam w dupie.Ludzie tutaj są fałszywi i się śmieją z ludzkich problemów .Nie będę dalej przebywać w toksycznym towarzystwie .
Było już o tym, lekarz ponoć się nie zna.No ty jakiś jeb**ęty jesteś. Idź się leczyć a nie zaśmiecasz forum.
Czy Ty nie pisałaś, że już się nie będziesz odzywać w tym wątku i nawoływałaś do jakiejś krucjaty czy coś?Po prostu nie zakładaj nastu wątków na ten sam temat, nie wystarczy ci jeden? Musisz mieć ciągły przypływ nowej atencji?
Maxis mój ulubieńcze, nawet już mi się nie chce czytać tych Twoich wypocin po raz wtóry ale domyślam się co tam jest i skwituje to już krótko niestety:Napiszę ogólnie, bo mi się nie chce osobno do każdego odpowiedzi klepać, kto mnie zacytował.
Piszę, co chciałbym, czyli mieć dziewczynę na stałe, ale jest to nie osiągalne i wiem, że dla mnie nie istnieje i to nie był jedyny raz kiedy mnie bot oszukał a wy próbujecie mi kit wciskać że jest inaczej.
Na spotkaniach na żywo w większość z dziewczyny, to były nie moty, szukały ale same nie wiedziały czego chcą tak do końca, nie były konkretne, zresztą tu też takie są, jedna twierdzi, że ma czas, druga miała relację typu fwb ,ale skończyła z tym i sama jest, a jeszcze inna chce bankomat zamiast faceta.
Mówicie, że mam nerwy i to prawda, ale jak się nie można wkur... na takie co przychodzą na spotkanie aby szukać faceta a na nim nagle mówi, że ma na to czas, ze się nie śpieszy etc. No nawet święty by się wkur... i po co zabiera czas i robi swoją osobą nadzieję takiemu szukającemu facetowi, i czas mu marnuje, po co przychodziła na takie spotkanie? Nie chodzi mi już o mnie, że jestem taki i taki, ale o sam fakt, że ja jak nie byłem zdecydowany czy kogoś naprawdę chce to mu d... nie zawracałem swoją osobą. Jak się jest przekonanym, ale tak na 100 % to wtedy faktycznie się szuka jak ja, konkretnie i rzeczowo, ok rozumiem, że byle kogo nie chce to rozumiem to niech se szuka, ale chociaż by co jakiś taka jedna z drugą dała jakąś szanse na poznanie dogłębne, jak się nie spodoba to ok zrozumiem ,ale jak ma się przekonać taka jak nie da takiej szansy takiemu, po prostu powiedzmy sobie szczerze najpierw musi się jej ktoś podobać i nie ważne co by z sobą nie robił, ubierał się, zmieniał myślenie, bądź psychikę swoją i tak jak się facet nie spodoba dziewczynie to nawet jakby ch... na ch... stanął go ie wybierze, więc nie wciskajcie mi kitu ,że to moja wina, że mnie żadna nie chcę.
Ja jako konkretny w końcu znalazłem, Panią na godzinkę, aby kogoś tam mieć, przecież każdy kogoś tam w życiu, prawda? i ją tym określeniem szanuję, bo to konkretna kobieta, a do każdej konkretnej kobiety nie ważne na co robi trzeba mieć szacunek i wyrozumiałość, bo aby z drugą chciała się porozumieć, nawet za te pieniądze, i będę ja chwalił tak a co by nie, bo jako jedyna z 6 do których dzwoniłem mi oddzwoniła, bo chciała konkretnie zarobić kasę ,bo coś się chciało i wiedziała czego chce a wiedzieć czego się, nie ważne co to by było, to już dużo, bo uważa się wtedy takiego człowieka za osobę rozumną, w przeciwieństwie do tych niemot, co są niezdecydowane i ch... wi tak na prawdę czego chcą.
Panom @luzik27 @ergo. @czuly_kochanek wydaję się, że są mocni, bo kogoś tam mieli czy mają, ja tam nie wiem, ale wiem jedno, przemądrzają się, bo ich kur... mać jakaś dziewczyna kiedykolwiek zechciała ich wybrać, bo się im podobali, i się sztycą tym czy tamtym, ciekawe jak by tyle klęsk, porażek i kasy zmarnowanej mieli to ciekawe jakby kur... śpiewali, a jakieś pierdoły piszą, że to psychika, higiena, maniery, takiemu jednemu i drugiemu co nie wyszło.
Najważniejsze w tym wszystkim jest to aby się sobie nawzajem spodobać, a zwłaszcza aby się dziewczynie się facet spodobał, bo inaczej facet sobie co najwyżej konia zwalić, bo najtańsze rozwiązanie, ja też robiłem, przez 16 lat, ale mi się znudziło, więc poszedłem etap dalej, do Pani na godzinkę, aby z kimś chociaż poobcować żywym a nie samemu machając ręką. Zależy kto jakie ma potrzeby, przecież każdy jest inny, ja miałem takie to się w końcu odważyłem, aby chociaż przez moment poczuć jak to jest mieć kogoś, podkreślam poczuć a nie mieć a to różnica i to kolosalna, niestety, i nikt tego nie zrozumie kto tak miał jak ja, bo to Polska i Polacy, jak ktoś nie przeżył tego co drugi to nie zrozumie, bo ma za mały na to mózg i dlatego na świecie jesteśmy odbierani za zacofany i tępy kraj na świecie, bo nikt nie chce tego gorszego zrozumieć, bo mu tak wygodniej, przecież jego to nie dotyczy, to po co się wysilać i myśleć jak nie musi, łatwiej go skrytykować, obrazić albo wyśmiać, bo głupoty same przychodzą do głowy, a żeby coś pomyśleć to już sztuka i wysiłek a tak jak mówiłem, Polakom obecnie nie chcę się myśleć, bo tak im wygodniej.
Bo niby co? Kobiety nie mają problemów ?kobiety nie wpisują się w ten schemat (wyjątek stanowiła @Karotka)
1 |
Brak inicjacji seksualnejCzy są tutaj ludzie przed 30 stka lub po trzydziestce co nigdy nie przeszedli swoją inicjację seksualna ? .Mam już 28 lat i czuję się jak jakiś wyjątek ,że nigdy nie byłem w związku z kobietą .
|
2 |
Brak relacji damsko męskichCzy ktoś tutaj jest na forum mając powyżej 25 lat z chłopaków i nigdy nie był w związku z dziewczyną ani nie uprawiał nigdy seksu?Zastanawiam się ,że ja jedyny 29 lat jestem taki na świecie .
|
3 |
Depresja niski wzrostJestem bardzo niski mierze 177 cm od 15 lat cierpię na depresję z powodu niskiego wzrostu jest to największe utrapienie .Nigdy nie byłem z tego powodu w związku dla każdej kobiety jestem za niski .Gdziekolwiek pójdę to wśród mężczyzn należę do osób niskich .W życiu przez to sobie poradzić.Nigdy...
|
4 |
Niski wzrost grupa wsparciaCzy znacie jakieś grupy wsparcia dla niskich mężczyzn poniżej 180cm wzrostu.Mam 177cm i jestem całkowicie uziemiony i nie potrafię znaleźć dziewczyny.
|
5 |
Niski wzrost poniżej 180Czy dosyć niski facet mierząc 177 cm wzrostu może znaleźć dziewczynę?Mam wzrost poniżej przeciętnej jestem niski facetem.Nigdy nie miałem dziewczyny a mam 27 lat .Na Badoo ,tinderze,fotce,sympatii portalach randkowych płeć przeciwna zawsze woli mężczyzn +180 cm nie niskich.
|
6 |
Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobietyJestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu i niestety nigdy nie byłem z tego powodu w związku . Gdziekolwiek pójdę jestem najniższy.Ze względu na wzrost kobiety mnie odrzucają na starcie.Malo jest niskich mężczyzn właśnie co byli nie raz w związku.Nie jestem wogóle zrozumiany ani akceptowany...
|
7 |
Niski wzrost problem załamkaJestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu.Dałem ogłoszenie ,że szukam dziewczyny napisałem swój wzrost konkretnie. Napisałem ,że jestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu ,że szukam takiego wieku .Niestety napisała do mnie kobieta starsza ode mnie o 6 lat .Pytając się ile mam wzrostu .Napisane...
|
8 |
Pytanie do dziewczyn wzrostCzy facet o niskim wzroście mierząc 177 cm może znaleźć dziewczynę?Bo się zastanawiam bo przechodząc przez ulicę należę do osób niskich jako mężczyzna.Przeważnie kobiety patrzą się na wzrost .
|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 |
Bo on ma nie po kolei w głowie - na początku próbowało mu się coś tłumaczyć, ale on wcale nie chce pomocy. On chce wszechobecnego zainteresowania nim, co jest żałosne na maksa.@user96 jedno pytanie: dlaczego założyłeś 14 wątków na ten sam temat?
1Brak inicjacji seksualnej
Czy są tutaj ludzie przed 30 stka lub po trzydziestce co nigdy nie przeszedli swoją inicjację seksualna ? .Mam już 28 lat i czuję się jak jakiś wyjątek ,że nigdy nie byłem w związku z kobietą .sexforum.pl
2Brak relacji damsko męskich
Czy ktoś tutaj jest na forum mając powyżej 25 lat z chłopaków i nigdy nie był w związku z dziewczyną ani nie uprawiał nigdy seksu?Zastanawiam się ,że ja jedyny 29 lat jestem taki na świecie .sexforum.pl
3Depresja niski wzrost
Jestem bardzo niski mierze 177 cm od 15 lat cierpię na depresję z powodu niskiego wzrostu jest to największe utrapienie .Nigdy nie byłem z tego powodu w związku dla każdej kobiety jestem za niski .Gdziekolwiek pójdę to wśród mężczyzn należę do osób niskich .W życiu przez to sobie poradzić.Nigdy...sexforum.pl
4 5 6 7 8Niski wzrost grupa wsparcia
Czy znacie jakieś grupy wsparcia dla niskich mężczyzn poniżej 180cm wzrostu.Mam 177cm i jestem całkowicie uziemiony i nie potrafię znaleźć dziewczyny.sexforum.pl
9Niski wzrost poniżej 180
Czy dosyć niski facet mierząc 177 cm wzrostu może znaleźć dziewczynę?Mam wzrost poniżej przeciętnej jestem niski facetem.Nigdy nie miałem dziewczyny a mam 27 lat .Na Badoo ,tinderze,fotce,sympatii portalach randkowych płeć przeciwna zawsze woli mężczyzn +180 cm nie niskich.sexforum.pl
10Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety
Jestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu i niestety nigdy nie byłem z tego powodu w związku . Gdziekolwiek pójdę jestem najniższy.Ze względu na wzrost kobiety mnie odrzucają na starcie.Malo jest niskich mężczyzn właśnie co byli nie raz w związku.Nie jestem wogóle zrozumiany ani akceptowany...sexforum.pl
11Niski wzrost problem załamka
Jestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu.Dałem ogłoszenie ,że szukam dziewczyny napisałem swój wzrost konkretnie. Napisałem ,że jestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu ,że szukam takiego wieku .Niestety napisała do mnie kobieta starsza ode mnie o 6 lat .Pytając się ile mam wzrostu .Napisane...sexforum.pl
12 13Pytanie do dziewczyn wzrost
Czy facet o niskim wzroście mierząc 177 cm może znaleźć dziewczynę?Bo się zastanawiam bo przechodząc przez ulicę należę do osób niskich jako mężczyzna.Przeważnie kobiety patrzą się na wzrost .sexforum.pl
14
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Niski wzrost załamanie nerwowe | Poza tematem | 53 | |
![]() |
Niski wzrost Depresja i totalne wypalenie w relacjach damsko męskich | Seks fotki i filmy | 27 | |
![]() |
Depresja niski wzrost | Seks | 143 | |
![]() |
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 42 | |
![]() |
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 42 |