Nie znasz tych osób a sam wymyślasz sobie wymówki.Pare osób może to kurduple ale zapewni dziewczyny miały 150cm w kapeluszu a bez 140cm .Pewnie im się poszczęściło i tyle .
Nie znasz tych osób a sam wymyślasz sobie wymówki.Pare osób może to kurduple ale zapewni dziewczyny miały 150cm w kapeluszu a bez 140cm .Pewnie im się poszczęściło i tyle .
A ja nie znam nikogo kto by się utopił, ale to nie znaczy, że to się nie dzieje
Kompleksy to cholerstwo, które najczęściej jest tylko w naszych głowach - nam ciążą okropnie a inni mogą w ogóle ich nie zauważać.
Niscy faceci mają małego kutasa niestety .Oglądałem w telewizji i to jest udowodnione naukowo czym wyższy facet tym większa pytaNie znasz tych osób a sam wymyślasz sobie wymówki.
W telewizji 10lat temu oglądałem telewizję i tak mówili ja sobie tego nie wymyśliłem .Mało jest kobiet którzy lubią kurdupli.Gówno prawda! Mam potwierdzone osobiście dwa przypadki, że tak nie jest. Może to zbyt mała grupa, żeby snuć wnioski, ale trafić można.
To w Twoim przypadku może to jest problemem a nie wzrost. Ale tutaj też może sobie wmawiasz ten problem. Musiała bym zobaczyć
Oczywiście,lubią bogatch,wysokich i wykształconych...ale ideałów nie ma...więc???Mało jest kobiet którzy lubią kurdupli.
A więc piękne kobiety nie idą na kompromis.Oczywiście,lubią bogatch,wysokich i wykształconych...ale ideałów nie ma...więc???
Ja jestem niestety przeciwieństwem tego co wymieniłeś.Przez pomyłkę się urodziłem na tym świecieOczywiście,lubią bogatch,wysokich i wykształconych...ale ideałów nie ma...więc???
Na pewnym etapie idąA więc piękne kobiety nie idą na kompromis.
I nie są romantyczkami.A więc piękne kobiety nie idą na kompromis.
Piękne kobiety na kompromis nie idą nigdy. Na kompromis idą przegrani i kobiety, które nie mają szerokiego wyboru, atencji od osobników płci przeciwnej, takich na poziomie.Na pewnym etapie idą
@user96 akurat tak jak Rhi napisała - dopóki się nie pokażesz, to wiele ci nie pomożemy, bo nawet nie mamy jak ocenić - i nie mówię tu tylko o członku, tylko w ogóle o twoim wyglądzie.Gówno prawda! Mam potwierdzone osobiście dwa przypadki, że tak nie jest. Może to zbyt mała grupa, żeby snuć wnioski, ale trafić można.
To w Twoim przypadku może to jest problemem a nie wzrost. Ale tutaj też może sobie wmawiasz ten problem. Musiała bym zobaczyć
No właśnie, nie widziałam wcześniej tych wszystkich wątków. Faktycznie, chyba nie ma nawet znaczenia ile osób by napisało słowa wsparcia.A tak w ogóle patrząc ile tematów rozpoczynasz o tym samym i jak się wypowiadasz - ty nie potrzebujesz grupy wsparcia tylko psychiatry. I nie mówię tego złośliwie - serio, to zalatuje depresją i tu jest potrzebna profesjonalna pomoc. Sam skorzystałem i polecam.
Wydaje mi sie ze Tom Cruise ma inne atuty niz wzrostA Tom Cruise zdobył serce Nicole Kidman i Katie Holmes, też były wyższe od niego
To prawda że nie tylko liczy się wzrost u mężczyzny. Jednak statystyka jest nieubłagana tak jak rzeczywistość. Kobiety BARDZO CZĘSTO chcą od siebie dużo wyższego partnera.Kolego, byłam z chłopakiem niższym o 5cm ode mnie. Serio, wiem że fajnie jest być wyższym od dziewczyny i że dużo dziewczyn celuje w wyższych facetów. Ale wierz mi, nie tylko to się liczy.
Kobiety po ścianie też mogą mieć powodzenie. Napewno mniejsze niż te młodsze ale mogą.Piękne kobiety na kompromis nie idą nigdy. Na kompromis idą przegrani i kobiety, które nie mają szerokiego wyboru, atencji od osobników płci przeciwnej, takich na poziomie.
A ten brak wyboru nie wynika z jakichś zaniedbań, ot geny.
To przeciętne kobiety (5/10-7/10, takich jest najwięcej) dotyczyła faza epifanii, zwana też uderzeniem w "ścianę".
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 41 | ||
Niski wzrost problem załamka | Fetysze i perwersje | 72 | ||
Niski wzrost poniżej 180 | Seks | 135 | ||
Niski facet utrudnia mi życie . | Poza tematem | 0 | ||
Niski facet brak zrozumienia danego problemu | Poza tematem | 3 |