Nie jesteś niskim mężczyzną. Jesteś przeciętny. Z tym się trzeba pogodzić.Mam 177cm i jestem całkowicie uziemiony i nie potrafię znaleźć dziewczyny.
177 to niski? Ziom nie tacy faceci znajdują całkiem w porządku laski.Czy znacie jakieś grupy wsparcia dla niskich mężczyzn poniżej 180cm wzrostu.Mam 177cm i jestem całkowicie uziemiony i nie potrafię znaleźć dziewczyny.
Jak spojrzałam na ich logo to myślałam, że chodzi o kutasa. Dobra, koniec internetów na 12h. Nic mi nie wysyłać
Ale to Tom HollandZendaya jest wyższa niż Tom Holland np
Takich przypadków jest bardzo mało gdzie mężczyzna jest wyższa w związku od faceta.Obecnie średni wzrost kobiet mieści się w granicach 1,50-1,70 m, natomiast u mężczyzn waha się w granicach 1,62-1,83 m.
Więc uważam, że wszystko w normie u Ciebie.
Poza tym, widziałam już takie pary, gdzie kobieta jest dużo wyższa od mężczyzny. Jest wiele kobiet, które priorytetowo traktują cechy charakteru - poczucie humoru czy ogólne wartości w życiu. Wzrost jest jednym z czynników, ale nie jest decydujący dla sukcesu w relacji.
Dla porownania, znam też średniej urody mężczyzn, którzy zdobywają serca pięknych dam i wszyscy się dziwią, jak do tego doszło. A tu tylko zadziałało poczucie humoru. Wspólny śmiech łączy ludzi Więc głowa do góry i nie wmawiaj sobie ograniczeń.
Ja mam 172 cm i cieszę się z tego powodu. Pokaż klasę i dziewczyny same się znajdą. Usłyszałem niedawno powiedzenie: "tani produkt ma wielu klientów. " Staraj się nie być tą tandetą a eksluzywnym towarem.Czy znacie jakieś grupy wsparcia dla niskich mężczyzn poniżej 180cm wzrostu.Mam 177cm i jestem całkowicie uziemiony i nie potrafię znaleźć dziewczyny.
Normalnie będzie w moim przypadku będzie bardzo ciężko niestety .Nie wiem co bym się starał jako karzeł .Wszystkiego próbowałem .Nie znalazły się .Tylko mi zostały same pasztety .Ja mam 172 cm i cieszę się z tego powodu. Pokaż klasę i dziewczyny same się znajdą. Usłyszałem niedawno powiedzenie: "tani produkt ma wielu klientów. " Staraj się nie być tą tandetą a eksluzywnym towarem.
Musielibysmy dokładnie poznać Twoją osobę i ewentualnie poradzić. U mnie w pracy wielu się ohajtało. Część z nich to kurduple mojego wzrostu i mające całkiem eleganckie żony. Więc głowa do góry.Normalnie będzie w moim przypadku będzie bardzo ciężko niestety .Nie wiem co bym się starał jako karzeł .Wszystkiego próbowałem .Nie znalazły się .Tylko mi zostały same pasztety .
Pare osób może to kurduple ale zapewni dziewczyny miały 150cm w kapeluszu a bez 140cm .Pewnie im się poszczęściło i tyle .Musielibysmy dokładnie poznać Twoją osobę i ewentualnie poradzić. U mnie w pracy wielu się ohajtało. Część z nich to kurduple mojego wzrostu i mające całkiem eleganckie żony. Więc głowa do góry.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 41 | ||
Niski wzrost problem załamka | Fetysze i perwersje | 72 | ||
Niski wzrost poniżej 180 | Seks | 135 | ||
Niski facet utrudnia mi życie . | Poza tematem | 0 | ||
Niski facet brak zrozumienia danego problemu | Poza tematem | 3 |