• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nimfomania i jej skutki...

Kobieta

Alika09

Cichy Podglądacz
@kw2145 Widzisz do czego doprowadziłeś? Przez wasze autoryzacje i śledztwa, żadna metoda autoryzacji już nie będzie pewna, bo Maxis się nauczy fotoszopa, a za chwile dostanie ofertę takiej technologii, że będziesz gadać do studentki polonistyki.

Screenshot-from-2025-08-29-17-52-59.png
Na co ma wskazywać ta grafika?

Mężczyzna

Franzol

Nowicjusz
Siedzieli, siedzą, i siedzieć będą.
I pogódź się z tym, bo w końcu, swoje fałszywki doprowadzą do perfekcji.
Właśnie, tym bardziej że około połowy „kobiet” tutaj to prawdopodobnie faceci, a około 3/4 użytkowników to bajkopisarze. Naprawdę ktoś wierzy w te dziesiątki orgazmów dziennie, sex w pracy co drugi dzień, orgię i gangbangi co trzy dni itp, itd? Rozczarowałem się tym forum.

Mężczyzna

kw2145

Cichy Podglądacz
Właśnie, tym bardziej że około połowy „kobiet” tutaj to prawdopodobnie faceci, a około 3/4 użytkowników to bajkopisarze. Naprawdę ktoś wierzy w te dziesiątki orgazmów dziennie, sex w pracy co drugi dzień, orgię i gangbangi co trzy dni itp, itd? Rozczarowałem się tym forum.
No tego co przeżywają inni w sprawach seksu nie sprawdzimy.Też w sumie się zawiodłem.Żadna osoba którą tu poznałem nie jest słowna.Ludzie mają gdzieś,że faceci się podszywają pod kobiety.Nic konkretnego tu nie znalazłem tak naprawdę.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
W rozmowie bardzo szybko wychodzi kto jest fakiem a kto nie. Ja osobiście poznałem z tego forum na żywo 3 osoby (tak, kobiety), więc spokojnie się da. Trzeba tylko... w sumie nie wiem co.. mieć coś do powiedzenia na priv? :unsure:

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nigdy nie poznałem żadnej nimfomanki. Nie wiem nawet, kto może takową nimfomanką być. O jednej nimfomance czytałem tylko na forum.

Więcej czytałem i słyszałem na temat kosmitów 👽 i starożytnych bogów 👽 niż o nimfomankach..

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Na co ma wskazywać ta grafika?
Niech wie ten kto wie, i wystarczy, bo Maxis się dowie i będzie robił lepsze fałszywki.
Nigdy nie poznałem żadnej nimfomanki. Nie wiem nawet, kto może takową nimfomanką być. O jednej nimfomance czytałem tylko na forum.

Więcej czytałem i słyszałem na temat kosmitów 👽 i starożytnych bogów 👽 niż o nimfomankach..
Jakbyś się mocniej kręcił, to by się znalazły 😁

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Jakbyś się mocniej kręcił, to by się znalazły

Znowu postarałam się być precyzyjny.
Po pierwsze, to nawet nie mogę jednoznacznie stwierdzić, czy żyją obecnie nimfomanki, tj. hiperseksualne kobiety. O takich kobietach czytałem w relacjach innych ludzi, współczesnych mi i historycznych. Nie mogę stwierdzić, czy pisali oni prawdę. Nigdy nie spotkałem kobiety, która otwarcie mówiłaby, że jest nimfomanką. Nawet jeśli spotkałem kobietę, której ten przymiot można by przypisać, to na pewno nieujawnione zostały mi jej zachowania seksualne.
Można natomiast postawić tezę o bardzo dużym stopniu prawdopodobieństwa, że kobiety, którym przymiot nimfomanki można by przypisać, nie miały potrzeby wchodzić ze mną w jakiekolwiek interakcje. Oczywiście nie wiemy, co te kobiety myślały. Natomiast ich procesy myślowe nie doprowadziły tych kobiet do interakcji ze mną. Ergo, można również przypuścić, iż nie miałem żadnego zasobu, waloru, z którego te kobiety mogłyby skorzystać i dać mi coś w zamian.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry