• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nimfomania i jej skutki...

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Więc proponuję zgłosić jej konto za podszywanie się i udostępnianie cudzych zdjęć.
Mi znalazło tylko konto na DZ. Jak wynajduje mi jakieś kanadyjsko nie wiem jakie to zgłaszam, skąd wiemy, że to po prostu nie jest ta sama osoba? Też miałam konto na dz :p

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Mam prostą zasadę: jak ktoś wpada na forum i spamuje wszędzie fotkami na dzień dobry to unikam jak ognia, bo nikt normalny tak nie robi. Chyba że to jakaś modelka czy coś, ale to się nie zdarza tutaj.

Mężczyzna

kw2145

Cichy Podglądacz
Mi znalazło tylko konto na DZ. Jak wynajduje mi jakieś kanadyjsko nie wiem jakie to zgłaszam, skąd wiemy, że to po prostu nie jest ta sama osoba? Też miałam konto na dz :p
Powiem tak.Skoro ktoś w prosty sposób nie chcę się zweryfikować(nie mówię tu o wysyłaniu twarzy) to od razu wiem,że to fejk.Widać,że to albo jakiś przegryw albo nastolatek co ma uciechę z tego jak mu na priv piszą zboczone rzeczy.

Mężczyzna

Marcel_

Seks Praktykant
Chciałabym zapytać czy mieliście kontakty seksualne z Nimfomanką i jakie macie wrażenia po takim seksie ? Pytam gdyż sama jestem Nimfomanką i jest to dla mnie bardzo uciążliwa przypadłość...
Ja mam bardzo podobnie. Przeszkadza mi to chyba najbardziej w pracy na co dzień, bo czasami cięzko skoncentrować się na obowiązkach :)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Powiem tak.Skoro ktoś w prosty sposób nie chcę się zweryfikować(nie mówię tu o wysyłaniu twarzy) to od razu wiem,że to fejk.Widać,że to albo jakiś przegryw albo nastolatek co ma uciechę z tego jak mu na priv piszą zboczone rzeczy.
A ok, brak weryfikacji jest podejrzany, masz rację, to się da zrobić w 3 min.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
To nieszkodliwy Maxis.
Wyłączył się się na koniec lipca, a po powrocie z kolonii .... żeby życie miało smaczek :cool:

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry