• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niewolnik do pracy I służby

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Witam
Szukam osob kochających władze.
Kogos kto bardzo chce posiadać własnego niewolnika dla swego luksusu i wygody do kompletnego zdominowania bez granic I tabu dzieki czemu będzie sie rozwijać.
Do wykorzystania w każdy sposób bez skrupułów.
Kogos kto posiada pomysł na psa i będzie się bawić na maxa swoją władzą dzięki czemu będzie żyć w luksusie.
Mam 38 lat atrakcyjny wysportowany bez granic... gotowy wytrzymać wszystko poświęcając się na maxa.
Można mnie poniżać bic wynajmować osobom 3 nagrywać sprzedawać wykorzystać do ciężkiej pracy wydawać polecenia rozkazy i ustawiać pod widzimisię cała dobę..
Poddanego można trzymać wszędzie jesli służba miala by wyglądać na zasadzie 24 na 7.. ( dojadę oczywiście )
Możliwy dojazd w każdy rejon pl
Od wystawiania nago na ulicy po zwykła służbę i spełnienie najmroczniejszych widzimisię właścicieli.Niestety temat jest tak obszerny ze nie ma sensu pisać
Info na priv
Ps .. niewolnik atrakcyjny 180 cm 97 kg dobrze zbudowany brunet oddaje zycie ciało I zdrowie pod władze absolutną jako niewolnik do kompletnego zdominowania do pracy I służby.

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Przepraszam ze tak długo nie odp ale nie potrafiłem sie zalogować a kilka osób bylo mna zainteresowanych ... na stałą służbę..
Jestem do usług

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Dla zainteresowanych jestem ze Śląska ale jako niewolnik oczywiście dojeżdżam... jak na stałą służbę tak i na służbę dla zabawy dla Państwa

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Jeszcze raz przepraszam wszystkich którzy bylo mną zainteresowani a nie odp tu ..
Z uwagi na to ponowiłem temat..
Udało mi sie odzyskać hasło..
Proszę o zapoznanie sie z tematem

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Dzień dobry Panu ... aktualnie pracuję..
Jednak wszystko jest do ustalenia na jaki czas niewolnik mial by służyć gdzie i co robić.
Ja szukam Pań i par .
Praca pracą wiadomo ważna ale sluzba również, wszystko zależy gdzie co i jak i na ile.

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Troszeczkę to nie na miejscu, proszę wybaczyć ale dla sprostowania..
Niewolnik służy i ma służyć proszę nie pytać o kolory skóry czy narodowości bo to kompletnie nie ma różnicy kto jest skąd bądź jaki ma kolor skóry

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A dlaczego Pan pisze o narodowości? Przecież narodowość nie jest istotna.
Oczywiście ze służę...
Lubię popatrzeć, jak polska służba hotelowa obsługuje gości z Ukrainy. Na wschodzie kraju, ale i na południu kraju, gdzie ludzi jak mrówków, a głód pracy na wsiach wciąż znaczny.
Natomiast na forum obecne są nie tylko posty o zabarwieniu rasistowskim, ale niestety posty o przekazie antyukraińskim. :(

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Tak jak wspomniałem... szukam właścicieli jako Kobiet ewentualnie pary ..
Kobieta moze mnie dla Państwa sprzedać to oczywiste ..
Ale tak jak pisałem wcześniej proszę Pana ..
Szukam Pań... I ps ja nie mam poglądów anty ... służę jako pies każdej narodowości proszę Pana