• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe sposoby męskiej masturbacji

Mężczyzna

dr.Dick

Seks Praktykant
Rozumiem, to dobrze, że słowo czynem się stało, tylko pogratulować :)
ale to slowo to maratony spuszczania sie na jej garderobę, podkradanie hadla, i nudesy zhakowane z jej konta, miałem 2 lata odlotu, gdzie tylko spust leciał, to z nią , w symie mibrlo chwile ale jak.sir spotkamy w domu rodzinnym myślę że jakby bylo alko to jestem w stanie wjechać jak sir kąpie do łazienki na sztywno, ona naga ja to samo, finał życie napisze jak mbie wygoni to zleje się w jej ciuchy najwyżej, co tam, pralka nowa, wyprać może przed wyjazdem, albo zostawi i odbierz następnym razem

Mężczyzna

maxis

Erotoman
ale to slowo to maratony spuszczania sie na jej garderobę, podkradanie hadla, i nudesy zhakowane z jej konta, miałem 2 lata odlotu, gdzie tylko spust leciał, to z nią , w symie mibrlo chwile ale jak.sir spotkamy w domu rodzinnym myślę że jakby bylo alko to jestem w stanie wjechać jak sir kąpie do łazienki na sztywno, ona naga ja to samo, finał życie napisze jak mbie wygoni to zleje się w jej ciuchy najwyżej, co tam, pralka nowa, wyprać może przed wyjazdem, albo zostawi i odbierz następnym razem
A ja już myślałem, że faktycznie miałeś się okazję w nią wbić. No cóż, dobre i tyle, skoro osiągnąłeś swój cel i na ubrania się w końcu spuszczałeś to ok.

Znając życie i normalne dziewczyny, to pewnie byś się z nią nie dogadał, bo i tak by się wysypała, a Ty miałbyś tylko problemy, takie kobiety, co się da z nimi dogadać i trzymają dyskrecje to tylko w jednej branży pracują i to jeszcze musisz na sto procent wiedzieć, że tak pracują, bo jak nie wiesz i nie wstrzelisz się w klucz to ni ch... nie dogadasz się z taką, wiem, bo sam próbowałem.