• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe sposoby męskiej masturbacji

Mężczyzna

jebaka44

Seks Praktykant
Dobry lubrykant i wieczny tunel z dwóch dłoni ciągle tylko ku dołowi z mocniejszym obciąganiem napletka aż czasem zaboli.
Stymulacja penisa w wyrku bez rąk na leżąco ocierając go góra dół.
Rant wanny przed kąpielą przytrzymując jedna ręką penisa dociskając do wanny i posuwistymi ruchami jedziesz aż miło.
A teraz lubię moja sztuczna cipkę tenga orbs strong z regulacją ciasnosci i jest rewelacja.

Mężczyzna

Discrodowiec

Cichy Podglądacz
1)Ja wiąże kutasa z jądrami jednym materiałem przez co robi się wybitnie twardy i żylasty a jądra są niczym balony napompowane potem łapie jedną dłonią spód kutasa a drugą górę i tą drugą wale właściwie samą gałę z pomocą jakiegoś smaru
2)rozkładam nogi szeroko(leżăc na plecach) jak tylko się da i gdy kutas stoi naciskam leeko jądra i uciekają z moszny dalej utrzymuje pozycje i ręką zakrywam moszne (która jest pusta) żeby jądra nie wróciły .wale w takiej pozycji i po wyspermowaniu uwalniam jądra do moszny.

Mężczyzna

zscdk

Cichy Podglądacz
Masowanie prostaty zewnętrznie, stawiam do pionu i zaczynam masować odcinek między jądrami a odbytem, dużo lubrykantu i można też coś wibrującego użyć, wytrysk bez dotykania penisa, trwa czasami taki masaż ale doznania nieziemskie

Kobieta

D'Arc

Dominujący
1)Ja wiąże kutasa z jądrami jednym materiałem przez co robi się wybitnie twardy i żylasty a jądra są niczym balony napompowane potem łapie jedną dłonią spód kutasa a drugą górę i tą drugą wale właściwie samą gałę z pomocą jakiegoś smaru
2)rozkładam nogi szeroko(leżăc na plecach) jak tylko się da i gdy kutas stoi naciskam leeko jądra i uciekają z moszny dalej utrzymuje pozycje i ręką zakrywam moszne (która jest pusta) żeby jądra nie wróciły .wale w takiej pozycji i po wyspermowaniu uwalniam jądra do moszny.
Aż strach się bać, co będzie dalej jak i te udziwnienia się znudzą 😆

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Niepokoi mnie tylko to "kiedys". Dawaj dalej! :D Ja ostatnio parę razy się pobawilem lekkim sciskaniem ud i wiadomo, że to nie będzie taka mocna stymulacja jak łapami... ale ta odmiana od tego co zwykle robi swoje xD

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Niepokoi mnie tylko to "kiedys". Dawaj dalej! :D Ja ostatnio parę razy się pobawilem lekkim sciskaniem ud i wiadomo, że to nie będzie taka mocna stymulacja jak łapami... ale ta odmiana od tego co zwykle robi swoje xD
Hej! Moja pierwsza masturb. była taka: Miałem 16 lat. Byłem sam w domu. Siedziałem na toalecie. Zrobiłem siku, i dalej nic... Wtedy zacząłem pocierać swojego kutaska. Było mi coraz przyjemniej. W szczycie przyjemności, nastąpił wytrysk sporej ilości spermy. Jej część wpadła do kibla, ale część spłynęła mi po udach. Wziąłem papier, powycierałem się; zrobiłem kupę, spuściłem wodę i opuściłem WC.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Wzruszyla mnie ta kupa xD szkoda, ze nikt kto pracuje przy kanalizacji nie wiedzial, że może byc ospermiona, pewnie jakis hydraulik fetyszysta doznałby mega natchnienia <3

Podaruj może takie szczegoly, jak się sikało i srało - w sensie pisz co uważasz, ale trochę lipa lol