• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe sposoby męskiej masturbacji

Mężczyzna

jebaka44

Seks Praktykant
Dobry lubrykant i wieczny tunel z dwóch dłoni ciągle tylko ku dołowi z mocniejszym obciąganiem napletka aż czasem zaboli.
Stymulacja penisa w wyrku bez rąk na leżąco ocierając go góra dół.
Rant wanny przed kąpielą przytrzymując jedna ręką penisa dociskając do wanny i posuwistymi ruchami jedziesz aż miło.
A teraz lubię moja sztuczna cipkę tenga orbs strong z regulacją ciasnosci i jest rewelacja.

Mężczyzna

Discrodowiec

Cichy Podglądacz
1)Ja wiąże kutasa z jądrami jednym materiałem przez co robi się wybitnie twardy i żylasty a jądra są niczym balony napompowane potem łapie jedną dłonią spód kutasa a drugą górę i tą drugą wale właściwie samą gałę z pomocą jakiegoś smaru
2)rozkładam nogi szeroko(leżăc na plecach) jak tylko się da i gdy kutas stoi naciskam leeko jądra i uciekają z moszny dalej utrzymuje pozycje i ręką zakrywam moszne (która jest pusta) żeby jądra nie wróciły .wale w takiej pozycji i po wyspermowaniu uwalniam jądra do moszny.