• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe pytanie

Mężczyzna

japo40

Seks Praktykant
Pytanie kieruję do osób które posiadają psa lub kota. Czy kiedy jesteście w miłosnym nastroju to zwierzaki zwracają na Was uwagę? Czy ich obecność w sypialni jakoś Wam przeszkadza?

Pół roku temu adoptowałem kotkę i pewnego wieczoru kiedy właśnie zaczynaliśmy się pieścić w łóżku nasza Kicia wlazła na stół i się gapiła. Po kilku minutach moja kazała wyrzucić futro z pokoju bo ona przy kocie się dekoncentrację?

A jak to u Was z tym jest? Zapytam do dyskusji.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Mój kot w trakcie zabawy nauczył się łapać partnerkę za włosy i się nimi bawić 🙃, czasami znajdzie sobie jakiś kącik w mieszkaniu i tam się kładzie.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Mojego lubego moja kotka też momentami irytowała, ale jej sie zdarzało łazić po wyrku albo kłaść w nieodpowiednim miejscu.
Albo nie daj Boże drapała w drzwi bo ktoś z nas je zamknął.

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
u mnie kot ładował się do wyra bez krępacji niezależnie od sytuacji. nie przeszkadzał w figlach tylko obserwował nasze poczynania.