• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe miejsca, w których się masturbowaliście

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Bawił się ktoś z Was tak ale ze swoją 2 połówka ? Kiedyś z partnerką właśnie tak zrobiliśmy poszliśmy do lasku naszego ulubionego gdzie często się bzykaliśmy i postanowiliśmy że będziemy się masturbować do siebie bez ingerencji ona się masowała patrząc jak jak sobie wale, a ja waliłem do jej masowania, praktycznie równo skończyliśmy :)

Mężczyzna

nocze

Cichy Podglądacz
Bawił się ktoś z Was tak ale ze swoją 2 połówka ? Kiedyś z partnerką właśnie tak zrobiliśmy poszliśmy do lasku naszego ulubionego gdzie często się bzykaliśmy i postanowiliśmy że będziemy się masturbować do siebie bez ingerencji ona się masowała patrząc jak jak sobie wale, a ja waliłem do jej masowania, praktycznie równo skończyliśmy :)
W lesie nie, ale w domu i w pobliżu tak. Fajna sprawa. Tylko moją namówić to ciężka sprawa.

Kobieta

Zakazany Owoc

Cichy Podglądacz
Starałam się być dyskretna, a świadkowie... no cóż... nie byli przypadkowi jeżeli mam być szczera. Było ich dwóch, a to był pokaz im dedykowany 😈

Kobieta

Zakazany Owoc

Cichy Podglądacz
Pokaz o którym wspominam był bardziej dyskretny i subtelny, niż może się wydawać. Sama również zdecydowanie wolę kameralne okoliczności... 🥰