• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe miejsca, w których się masturbowaliście

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Jest już temat o seksie w nietypowych miejscach, a w jakich niezwykłych miejscach naszła was ochota na miłość z samym sobą? ;)

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Malutka siłownia w liceum, gdzie pozwolono mi cwiczyc samemu na wuefie (zamiast haratać w gałę).
Praca - oczywiscie po godzinach. Jednak spuscilem się na podłogę i pozniej akurat haha ktos po tym deptał na moich oczach, trochę wstyd xD
Poza tym niewiele dziwnych miejsc mi się przypomina, ale było kilka sytuacji nietypowych przez to że przy kimś, kto spał albo nie zauważał(?) - koledzy w sanatorium, rodzina, kumple. Od jakiegoś czasu przeważnie lubię być nie tyle głośny, co nie cichy podczas masturbowania się i dochodzenia, więc takie walenie jest dla mnie mniej satysfakcjonujące... ale i tak warto.

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
ooo ciekawe, pewnie od blotka ekstra doznania xD ale nie szkodzi nic infekcją w siura?

zainspirowałem się, chyba w [niedalekiej] przyszłości zwalę na kąpielisku xD oczywiscie nie w strefie pływajacych, tylko za bojami gdzies

Mężczyzna

Turbo66

Cichy Podglądacz
No i jeszcze jak złapię jakąś fuszkę typu naprawa gniazdka/podłączenie kuchenki/powieszenie telewizora lubię skorzystać z toalety jeśli klientka jest hot ;) Czasem można zobaczyć co kryje kosz na pranie ;)