• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe miejsca w ktorych sie kochaliscie

Mężczyzna

C_N

Podrywacz
Z nietypowych to w parku, w lesie, w zabytkowych ruinach, w przejściu podziemnym, w toalecie na uczelni i akademiku, w krzewach przy boisku szkolnym, na parkingu w środku miasta.

Mężczyzna

Golas1973

Cichy Podglądacz
pytanie do pań i panów
gdzie mieliście okazję się kochać oczywiście nie chodzi o sypialnię
bardziej o dziwne miejsca
ja na przykład w lesie ,jeziorze ,na polanie ,na klatce schodowej ,w piwnicy ,w aucie ,w parku ,w ciemnej ulicy no i w windzie

A gdzie wy???
może mi też się spodoba i to zrealizuje
Witam ja ostatnio byłem zaproszony do córki i zięcia na grilla były tam jeszcze dwie pary małżeństwa po 30tce jedna kobieta była ubrana w leginsy i bluzeczkę na krótki rękaw a druga w sukienkę taka do połowy ud może ciut dłuższa i ta kobieta mi się spodobała puściłem muzykę i zaczęły się tańce poprosiłem ją za zgodą męża i się bawiliśmy cudownie się z nią tańczyło pięknie pachniała super kobieta nie będę podawał szczegółów ale udało mi się ją przelecieć od tyłu opartą o drzewo a jak do tego doszło mogę opisać jeśli ktoś jest zainteresowany

Kobieta

Dessi'79

Nowicjusz
Pi razy drzwi chronologicznie: stajnia, siodlarnia, las, plaża, koniowóz, dworzec, pociąg, toaleta w knajpie, pub, muszla koncertowa, park, tężnie solankowe, bulwary wiślane, parking przy autostradzie, kotłownia ośrodka rehabilitacyjnego ( xD), pustostan, punkt widokowy, drewutnia, wiata turystyczna, ruiny zamku, zaplecze sklepu, balkon, dach, przymierzalnia...

Mało że sucz, to jeszcze zdzirowata 🤔😀

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

MrBean

Cichy Podglądacz
Pierwsze, co mi przychodzi do głowy, to na balkonie. Kilka razy. Np. ciepły letni wieczów, jak teraz. Żona wyszła na balkon podlać kwiatki, a tuż pod nami, na tarasie teść wyszedł zapalić. Podniosłem sukienkę, pod spodem nic nie było. W czasie, kiedy oni gawędzili, ja delikatnie posuwałem ją od tyłu. Z początku się odsuwała, ale zaraz zrobiła się mokra. Szybko poszło.
Kilka razy na balkonach hotelowych. Zdażało się, że na sąsiadnim balkonie, za ścianką siedzieli ludzie. Mogli podejść do balustracy i spojrzeć na naszą stronę. Trzeba było być cicho, ale adrenalina solidna.
Na urlopie. Mieliśmy balkon na 1. piętrze przy ulicy, a pod nami sklep. Czekaliśmy rano na znajomych. Żona stanęła przy barierce ubrana do wyjścia tylko w letnią sukienkę. Poręcz zasłaniała od pasa w dół, więc stojąc tam wziąłem się do pieszczot. Spodobało jej się, więc pozwoliłem sobie wpakować w nią penisa. Uprzedziła tyulko, żebym tylko w nią nie wytrysnął, bo zaraz wychodzimy, ale jej orgazm już się zbliżał. Tymczasem znajomi nadeszli. On wszedł do sklepu, ona z dołu rozmawiał z żoną. Nie widzieli mnie z dołu, więc robiłem swoje. Rozmowa trochę się rwała z wiadomych powodów. Znajomy wyszedł ze sklepu i powiedzieli, że wejdą do nas na chwile do toalegy. Miełem minutę, żeby skończyć. Z premedytacją spuściłem się w żonie. Ledwo się ogarąłem weszli do pokoju. Zaraz wyszliśmy na spacer, a mojej pani ciekły nasze soki po udach :)
A, jeszcze jeden raz "balkonowy". Dawno temy byliśmy zobaczyć jak się buduje dom szwagrostwa. Był w stanie surowym. Wyszliśmy na taras na piętre, a oni poszli coś sprawdzić na zewnątrz. Na tym tarasie, przy murku był szybki numerek od tyłu. Spieszyliśmy się tylko, bo mogli w każdej chwili się pojawić. Wtedy jeszcze żonka nosiła majtki, więc bez takich skutków, jak powyżej.
Cdn.

Mężczyzna

Oficer

Nowicjusz
Pi razy drzwi chronologicznie: stajnia, siodlarnia, las, plaża, koniowóz, dworzec, pociąg, toaleta w knajpie, pub, muszla koncertowa, park, tężnie solankowe, bulwary wiślane, parking przy autostradzie, kotłownia ośrodka rehabilitacyjnego ( xD), pustostan, punkt widokowy, drewutnia, wiata turystyczna, ruiny zamku, zaplecze sklepu, balkon, dach, przymierzalnia...

Mało że sucz, to jeszcze zdzirowata 🤔😀
Ta kotłownia ośrodka rehabilitacyjnego mnie zaciekawiła... Napiszesz coś więcej🙂