• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe miejsca w ktorych sie kochaliscie

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Ciekawe, jakie miasto xD

Moja jedna dawna znajoma chełpiła się tym, iż jakiś chłopak (kurier?) zrobił jej minetę na stole o 2 w nocy w KFC w centrum miasta xD

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
W pociągu podmiejskim na trasie Amsterdam - Utrecht około północy. W całym wagonie jechała jeszcze jedna para. Jak wysiadaliśmy to dziewczyna akurat ujeżdżała chłopaka i pokiwała nam ręką.

Mężczyzna

kyiubi

Nowicjusz
no ja mam duzo rodzenstwa to musialem wymyslac rozne miejsca na pol pietrze bloku w komurce na opal w stodole za sianem w lesie albo schowani w bagazniku auta dobrze ze kombi i u dentysty w toalecie

Mężczyzna

Arcykąsek

Nowicjusz
ho ho detysta to oryginalny pomysł
ta łazienka to musiała być daleko od gabinetu tam panuje cisza wszyscy wczytani w prasę kolorową

Mężczyzna

Arcykąsek

Nowicjusz
gdzie to nawet mniejsze ma znaczenie wazne z kim oby ta osoba zapadla w pamieci mysle ze wszyscy maja kogos takiego i czasem im się przypomina
wspomnienia cudownego sexu są niesamowite

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Na chodniku oparta o busa nie od tylu tulko przodem do siebie dobrze ze to nie byla polska w duzum miescie