Kolorowy napisał:Hyh... a mnie kiedyś chciała dziewczyna nakarmić kanapkami to powiedziałem, że nie chce mi się gryść to ona gryzła za mnie i dawała mi przeżute... yeah! :wink:
kasiulla napisał:akurat to z kanapkami...
z koleżanką? fuj. Ja tam z kolegami się nie całuję ani nie jem przeżutych przez nich kanapek. Bleeeeee
wyobrazcie sobie romantyczna chwile
jest milo romantycznie i wogole zaczynacie sie zbizac ustami a chlopak o poczekaj i wypluwa gume albo odwraca na chwile glowe i plu
ted napisał:No coz jakos nie bardzo wyobrazam sobie calowanie z guma, no ale moze i by przeszlo ale napewno nie po papirosie, calowanie popielniczki to jakos niebardzo.
no ok moge wziasc od chłopaka cukierka czy cos ale przezute jedzenie ohyda....kasiulla napisał:akurat to z kanapkami...
z koleżanką? fuj. Ja tam z kolegami się nie całuję ani nie jem przeżutych przez nich kanapek. Bleeeeee
Kolorowy napisał:kasiulla... funkcjonalny analfabetyzm sie szerzy... napisałem, że z dziewczyną...
gonia, przesada? dlaczego? wulgarne to jest? obzydliwe? nie wiem jak to nazwac... a dla mnie przesada jest wkładanie palców w dupe... kazdy robie to co lubi.
Ptaki nie srają bo sra to się gówno... a ptaki gówien nie mają. To jest coś innego.
:lol: :lol: :lol:
gonia napisał:niwsadzilam "jeszcze" swojemu facetowi paluszka w dupke :> tylko zasugerowalam a to co innego...
gonia napisał:no a branie od dziewczyny rpzezutego jedzenia no coz nie jest zbyt stetyczne co zebow nie masz ze nie mozesz sam pogryzc czegos?
gonia napisał:i nie czepiaj sie mnie na kazdym kroku bo draznisz mnie juz :>
gonia napisał:Yossarian na nikogo sie nie rzucam pisze swoje zdanie wiec nie bron kolorowego jakby to był jakis swiety ehh
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Romantyczne Pierwszy pocałunek | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
M | Bardzo romantyczny pierwszy pocałunek | Fantazje erotyczne | 15 | |
G | Pocałunek z języczkiem | Pierwszy raz | 17 |