• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niespodziewane podniecenie w nieerotycznej sytuacji

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Miał ktoś z Was sytuację w którym poczuł niespodziewane podniecenie w (pozornie) nieerotycznej sytuacji?

Wiadomo że erotyka jest w głowie i jest wypadkową wielu czynników, ale czasem niespodziewanie dla nas właśnie te czynniki mogą wystąpić w jakiejś zwykłej sytuacji.

Chodzi o sytuacje w których to podniecenie było totalnie nie miejscu, ale ciała i umysłu nie oszukasz....jazda zatłoczonym autobusem, taniec z kimś na weselu?

Mi się właśnie przypomina taka sytuacja z wesela kuzynki. Byłem wtedy w już kilkuletnim (pierwszym) związku, który zdążył już nieco okrzepnąć. Tak się zdarzyło, że na oczepinach złapałem muchę i wiadomo, po wszystkim taniec z dziewczyną która złapała welon. Zwykły przytulaniec bujaniec do wolnej muzyki, ale nagle zdałem sobie sprawę, że ten nieco śmielszy niż w codziennych sytuacjach dotyk z inną dziewczyną zaczyna mnie podniecać. To jak czułem dłońmi przez sukienkę ruchy jej bioder, jej ręce na mojej szyi, niekiedy kontakt z jej biustem gdy zbliżyliśmy się do siebie...i zacząłem nieco twardnieć :)

I z takim nieco pobudzonym instrumentem wróciłem po wszystkim do stołu do czekającej na mnie ówczesnej dziewczyny :)

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja dwa razy w życiu.
Daaaawno temu w autobusie, zupełnie bez powodu.

I nie tak dawno, jechałem samochodem przez Polskę i nagle jak mnie coś nie weźmie... Musiałem zjechać do lasu i sobie najzwyczajniej zwalić konia. Nigdy wcześniej coś takiego mi się nie przydarzyło.

Mężczyzna

jebaka44

Nowicjusz
Jak założyłem gumkę w pierwszy dzień pod napletek by się nie zsuwał tylko był cały odkryty to jadąc rowerem tak ocierał i bieliznę że się zlałem aż miło😊

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Hej! Kilka lat temu, gdy byłem na basenie, zobaczyłem seksowną panią 50+ Bardzo podobały mi się jej krągłe bioderka i jędrna pupa. Dostałem ataku "kosmatych" myśli typu jak mąż ją rucha albo jak siedzi na kibelku itp. Nie zapomnę tego podniecenia ;)

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Zdrowych chuj staje bez podniecenia
To może doprecyzuje, że nie chodzi mi o poranny wzwód ;)

No i bardziej miałem na myśli to niespodziewane podniecenie pod wpływem kogoś, gdzie to niespodziewane podniecenie było dla nas jednocześnie kłopotliwe, na zasadzie "kurna, mam dziewczynę, a zaczął mi stawać podczas tańca z jej koleżanką".

No i pytanie uzupełniające...uważacie, że będąc w związku wypada się przyznać partnerowi do takiego epizodu?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Ja mam nieraz wzwod, kiedy wracam zmęczony po robocie i w komunikacji miejskiej słońce grzeje, przysypiam... budzę się neiraz z erekcją xD