• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

niespodzianka

Status
Zamknięty.

gonia

Erotoman
niom wiem mam prosbe wlasnie probuje pomoc koledze w pilnej potrzebie a mianowicie chce zrobic dla swojej dziewczyny super ekstra niespodzianke i nie wie co macie jakie spomysy na ciekawy wieczor??

kasiulla

Biegły Uwodziciel
na walentynki pewnie hehe ;)

hmm... wiem! Niech da jej karteczkę, bilecik albo wyśle pocztą zawiadomienie, że wygrała konkurs: "Gratulujemy Pani Kowalskiej wygranej w konkursie "Iksiński Twój na cała dobę". Zgodnie z regulaminem konkursu w dniu 14.02.2005 r. może Pani rozkazywać Iksińskiemu, zrobi on wszystko, o co pani poprosi. Przykładowe pomysły z Biura Konkursowego: mycie naczyń, odkurzanie, minetka, seks w samochodzie, ugotowanie pysznej kolacji, przebiegnięcie nago przez osiedle. Życzymy miłej zabawy!" hehe... ;)

Fajnie bedzie ;p
ja to mam zawsze głupie pomysły :D
Potem wpadnę na coś jeszcze, to dam znać :p

Ewelina19

Cichy Podglądacz
no to niech zrobi romantyczną kolacje przy swiecach a później przy jakiejs egzotycznej muzyczce odstawi jej zajebisty rozbudzający striptiz :D a potem to juz asamo wyjdzie ja bym chciała taki prezent :D w sumie jestem ciekawa co mój wymysli ciekawego bo tez niebawem bede mieć urodzinki.a propo co mozna zrobić fajnego i oryginalnego na walentynki kasiulla bardzo fajny pomysł :D

kasiulla

Biegły Uwodziciel
my tam walentynek za bardzo nie obchodzimy!

ale za to w końcu mój chłopak zgodził się na pójście do teatru ;)
Jest strasznie akulturalny jeśli chodzi o teatr- a ja uwielbiam..
Powiedzial, że dla niego to tak, jakbym ja poszła na półtorej godziny patrzenia jak ktoś spawa i zapłaciłabym za to 30 złotych :)
Ale się pomęczyyy oj pomęczy- nie mogę się doczekać, bo kurcze rzadko chodzę do teatru- bo drogo! :(

kasiulla

Biegły Uwodziciel
nooo... :) A będzie może nawet taniej- w Gdyni jest świetny Teatr im. Gombrowicza. To nie to co Muzyczny.. Ale jedna zawsze te 40 zł taniej ;)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry