• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niespełnione fantazje

Mężczyzna

Copuletti

Cichy Podglądacz
Miałam kiedyś fantazję uprawiania seksu na łódce ⛵ było nawet całkiem blisko 😉 stare czasy co prawda 🤔 w sumie trochę żałuję, że nie skorzystałam z okazji.
Łódź znowu? 😜

Co do fantazji, bardzo romantycznie 😍. Czemu nie dałaś się ponieść, jeśli można spytać?. Jeśli to nie był kuter rybacki przy wiejącej szóstce, i odstręczyła Cię atmosfera po prostu ;)

To banalne pewnie, zostając w okołowodnych klimatach, ale mimo kilku sprzyjających okazji, nie uprawiałem seksu na plaży, a chciałbym kiedyś, przy zachodzie słońca na przykład.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
A w czym jest problem aby w wakacje spełnić tą fantazje?
Zasadniczo to chyba w niczym 😌
Czemu nie dałaś się ponieść, jeśli można spytać?
Byłam wtedy młoda, "nieopierzona" i trochę wstydliwa. Jezioro, po którym płynęliśmy z kolegą nie było jakieś ogromne i było spore ryzyko, że ktoś nas z brzegu zobaczy... Dziś chyba bardziej bym się dała ponieść chwili 😉
To banalne pewnie, zostając w okołowodnych klimatach, ale mimo kilku sprzyjających okazji, nie uprawiałem seksu na plaży, a chciałbym kiedyś, przy zachodzie słońca na przykład.
Ja chyba zamiast nadmorskiej plaży wolałabym jakieś zaciszne jeziorko okolone lasem... W letnią, księżycowo jasną noc... 🌕

Mężczyzna

Pawel34

Nowicjusz
1. Jak miałem żonę to chciałem żeby się ruchała na prawo i lewo... Choć po rozwodzie doszły do mnie pewne informacje że się ruchała, ale za rękę nie złapałem... Jeśli to prawda to super, nie mam do niej o to żalu.

2. Marzę żeby przebrać się za kobietę i spędzić noc z facetem, robić mu loda z połykiem, dawać dupy

3. Chciałbym w samych pończochach i szpilkach wejść do pokoju pełnego facetów i każdemu po kolei obciągać

4. Kolejnym marzeniem jest móc na co dzień chodzić w damskich butach, zdecydowanie bardziej mi się podobają jak męskie.

5. Z byłą żoną mieliśmy fantazję że razem obciągamy kutasa, który ją później rucha a ja w tym czasie wylizuje jaja i dupę tego który ją posuwa. No i na koniec spuszcza się na jej cipę a ja, jak grzeczny piesek zlizuje spermę
Pisz jeszcze:)