• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niesforne ubranie czyli wpadki z garderobą

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
"dziewczyny lubią oglądać?" a "dziewczyny lubicie oglądać?" - widzisz różnicę? Pewnie zbyt subtelna.
Ale ja widzę. I dlatego odpowiedziałem.
No ale raczej w domyśle było to skierowane do dziewczyn no chyba że jakaś koleżanka ci powiedziała że nie lubi i na tej podstawie odpowiadasz

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
No ale raczej w domyśle było to skierowane do dziewczyn no chyba że jakaś koleżanka ci powiedziała że nie lubi i na tej podstawie odpowiadasz
No raczej widzisz jak mało trzeba było napisać by nie było "w domyśle". koleś nie napisał zatem odpowiedziałem. Skąd wiem? Moja sprawa :)

Mężczyzna

kolarz123

Nowicjusz
Wydaję mi się, że większość tych wpadek była intencjonalna :unsure: Jakbym miał to odnieść do samego siebie, ciężko mi sobie wyobrazić, żeby mi było widać pisiora niechcący. Mógłbym co najwyżej ubrać krótkie spodenki bez gaci i liczyć na to, że sytuacja się rozwinie na tyle, że będzie się to wydawać jako wpadka.

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Często chodzę w sportowych spodenkach, które mają te wszyte siatkowe "majtki" w sobie. Czy to na treningu, ktoś chciał dla żartu mi zsunąć spodenki, a akurat nie miałem zawiązanych, albo nad wodą wyskakując z wody na pomost czy na rower wodny potrafiły się zsunąć, albo zatrzymać się na penisie, ale odsłoniły dupę.

Kiedyś na basenie wprowadzili do regulaminu zapis, że nie można w byle spodenkach przychodzić, tylko muszą to być kąpielówki i zaczęli na to zwracać pracownicy uwagę. Zakupiłem specjalnie szorty, dosłownie pierwsze jakie trafiłem w sklepie. Okazało się, że po wyjściu z wody robią się mocno przylegające. Dopóki nie odchyle delikatnie ich od siebie, żeby powietrze się do nich dostało, to doskonale widać kształt moich jajec i penisa.

Nie wspomnę o dwóch sytuacjach w pracy, ale w szczególności jednej, kiedy dość atrakcyjna dziewczyna była obok mnie, kiedy musiałem kucnąć żeby coś dokręcić i pękły mi w kroku spodnie robocze. Na szczęście miałem gacie i drugie spodnie w zapasie :D
Śmiechu było co nie miara. :D