• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niesforne ubranie czyli wpadki z garderobą

Mężczyzna

Warszawiak82

Cichy Podglądacz
Mieliście sytuacje własne lub widzieliście takie zdarzenie, gdzie przez źle dobrane ubranie ktoś pokazał więcej niż zamierzał? Nie chodzi oczywiście gdzie coś takiego było zamierzone lub gdzie taki stopień nagości w danym miejscu jest akceptowalny, ale o wpadki w pełnym rozumieniu tego słowa, gdzie po prostu "coś wyskoczyło".

Mi przypomina się sytuacja, jaką raz widziałem w parku w centrum miasta. Parku publiczny, ale było lato i sporo ludzi się opalało. Leżały też dwie dziewczyny, gdzie jednej dość mocno przesunął się w bok dół od stroju kąpielowego w którym była i tak całkowicie nieświadomie leżała pośród spacerujących ludzi z połową odsłoniętej cipki.

Inna sytuacja (również latem), to gdy w kolejce do kasy w supermarkecie spostrzegłem, że stojąca koło mnie dziewczyna bardzo źle dobrała sukienkę jak na stój bez biustonosza i przy nawet lekkim pochyleniu się widać było jej cały biust :).

I ostatnia na tą chwilę...wpadła znajoma i było spożywane wino. Jakoś tak w trakcie tego wieczora znajoma postanowiła pochwalić się efektami ćwiczeń, to jaki ma już płaski brzuch i podniosła koszulkę. Spożyte wino chyba spowodowało, że koszulkę podniosła wyjątkowo wysoko, zapominając że ma na sobie koronkowy biustonosz, przez który niemal wszystko było widać :). Po chwili zapytałem czy może jeszcze raz pokazać te "efekty ćwiczeń" i najwyraźniej nie zorientowała się o co chodzi, bo bez wahania jeszcze raz pokazała to w takim samym stopniu :)

Kobieta

Eleven

Cichy Podglądacz
1) Na badaniach do pracy, neurolog kazał mi się rozebrać do bielizny. Problem w tym że byłam pewna że popuka mnie tylko młoteczkiem po kolanach i nie przewidziałam że będę się rozbierać. Po zdjęciu sukienki zostałam w dość mocno prześwitującym staniku i koronkowych stringach które niczego nie zakrywały.
2) Na weselu w rodzinie ubrałam sukienkę bez ramiączek. I bez stanika. Wtedy miałam 16 lat i byłam bardzo szczupła. Chuda wręcz. Piesi też były niewielkie. No i siostrzeniec gdy go wziełam na ręce i po pewnym czasie stawiałam na podłodze ściągnął mi tą sukienkę, odsłaniając szerokiej widowni mój biust.

Mężczyzna

lndmn9

Cichy Podglądacz
Moich wpadek raczej nie mialem… no chyba ze spodnie pekajace na tylku…😅
Ostatnio bylem na weselu, pan mlody w tancu opuscil panne mloda na swych ramionach, ta unoszac noge pochwalila sie, ze ma dobry gust w wyborze slubnej bielizny🤪