• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niepełnosprawny seks!

Wheel

Cichy Podglądacz
Cześć :)
Mam 22 lata i od kilku lat poruszam sie na wózku w skutek wypadku i urazu kręgosłupa.
Chciałbym się zapytac Pań co sądza w ogóle o facetach poruszających się na wózku, czy chciała by jakas pani przezyć przygode z młodym na wózku?
a tak w ogóle to podniecaja mnie tez penisy w sesie ze nie facet tylko po protu penis... nie wiem czy jestem Bi bo skończe się masturbowac i ta chęć innego penisa zanika...
może ktoś ze mną porozmawiac i mi pomóc?

Angel69

Nowicjusz
To chyba normalna fantazja, myśle że każdy taką kiedyś miał żeby zobaczyć innego penisa ;) co do głównego wątku ciężko mi pomóc. Jesteś sprawny w sensie seksualnym ?

Angel69

Nowicjusz
Więc myśle że bez problemu znajdziesz kogoś na sex ;) nie mówie tu o związku bo sam pisałeś o przygodzie ale... nie odboerz mnie teraz źle.. myślę że wiele kobiet chciało by spróbować seksu z kimś na wózku bo to po prostu coś innego, ciekawego i napewno podniecającego ;)
Piona !

Szalony81

Cichy Podglądacz
Dasz radę. Kiedyś jak pracowałem w x firmie, chodziłem po mieszkaniach. Trafiłem w Gdańsku na blok na osiedlu, gdzie mieszkało dużo niepełnosprawnych kobiet. I były to całkiem seksowne laski, zadbane w tym młode. Pamiętam jedną na kulach... nogi całkiem fajne, pomyślałem że chętnie bym jej dogodził w łóżku. A co za problem ją zanieść? :)

Pozdro