• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nieładny zapach cipki

Status
Zamknięty.

unhappyshadow

Cichy Podglądacz
Panowie, higiena przede wszystkim, ale nie bądźcie tacy zero-jedynkowi. W przypadku rożnego rodzaju infekcji zapach może nie być zbyt przyjemny nawet chwilę po kąpieli. Rozsądna dziewczyna, która dba o komfort partnera nie powinna w takiej sytuacji zgadzać się na minetę, ale z drugiej strony nie zwalajcie wszystkiego na syf. To jednak nieuczciwe.

tomajewski

Cichy Podglądacz
Oj ale temat nerwowy... ale osobiscie popieram lolitke. Sam uwazam ze higiena to podstawa. Jednak spotkalem i taka babke w zyciu co do buzi nie wziela poki penis nie wanial naturalnym zapachem. Spotkalem i taka co lubila sama pachniec soba po calym dniu pracy lub zaraz po silowni.... teraz od lat jestem z babka cudowna i kochana i chocby dopiero co tylek wytarla i kazala sobie wylizac zrobilbym to z lubiezna przyjemnoscia. To chyba nazywa sie milosc i dopasowanie. A na koniec zart z broda: czas tworzenia zycia na ziemi. bog stworzyl adama i ewe aby mu sluzyla. Ewa chciala sexu adam nie. Wiec ewa zalamana poszla sie utopic. Weszla po pachy do wody i szla ku glebinie. Nagle poczula ze cos wchodzi jej do piczy. Bylo to przyjemne i ewa zaniechala utopienia sie. Wyszla na brzeg i wyjela sledzia z pizdy rzucajac go do wody. I od tej pory nie wiadomo czy pizda smierdzi sledziem czy sledz pachnie pizda!

L

Lucy

Guest
tomajewski na szczęście to tylko żart. Ja nie wyobrażam sobie żebym mogła tak bez umycia się dać dziurkę do wylizania. Sama w takiej sytuacji czułabym dyskomfort psychiczny. Tak samo nie zrobię loda jeśli partner się wcześniej nie umyje i dokładnie nie wytrze, taka woda miedzy jajeczkami szybko zaczyna śmierdzieć (nie wiem, nie potrafię tego wytłumaczy. Po prostu nie lubię tego zapachu). Trzeba się wykąpać i dokładnie wytrzeć. Amen.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry