czyli sytuacje w ktorych do glowy by wam nie przyszlo ze moga w mniejszym lub wiekszym stopniu nabrac , nazwijmy to ,podloza seksualnego. W moim przypadku bylo conajmniej kilka, zacznijmy moze od wersji soft, kiedy to pani pielegniarka przygotowywujaca mnie do zabiegu stwierdzila ze trzeba podgolic pachwine trzymajac penisa ,zeby nie przeszkadzal centralnie zaczela mi go stawiac do pionu,lecz tu nie bylo happy endu, bo kiedy tylko osiagnalem gotowosc zacisnela mocniej dlon dodajac ze teraz moge jechac na zabieg i z perfidnym usmieszkiem sobie poszla,(a bylem znieczulony od pasa w gore) . w klimacie sluzby zdrowia przy prostym badaniu trwajacym normalnie moze z minute siostra wezwala do konsultacjii kolezanke i pania doktor, wszyskie trzy wywijaly mi kutasem dobre 10 min, Sadze ,ze chodzilo raczej o to ze mam kolczyka w penisie bo to on byl glownie obiektem konsultacji, Chwili brakowalo zebym stwardnial ,chyba sie zorientowaly bo tak macany zaczal przybierac na rozmarze i tak to sie skonczylo.A ostrzej.......... kiedy to odprowadzajac znajoma, poszedlem na boczek siku, by pochwili poczuc jej dlon na kutasie.Teraz moc na pewnej zakladowej imprezie deko wstawiony , niby to przypadkiem sie potykajac przejechalem dlonia kolezance po piersi konczac naciskajac mocniej na cipce. czekajac na strzal po w pysk.......nie stalo sie nic.Ale po jakims czasie palac na uboczu pojawila sie , no to bedzie zjeba ikolejny szok . Stanela moze z metr przedemna podwijajac spodnice majtek juz nie bylo, stwierdzila tylko,zachcialo ci sie macac moja cipke to korzystaj bo wiecej nie bedziesz mial okazji, a pozniej zapomnisz o wszystkim , to skorzystalem natychmiast bo kutas na sam widok juz byl gotowy .i tak zamiast dostac w ryj wbijalem sie w gladka cipe swojej kolezanki ,przelozonej,przykladnej zony i matki.poszla do reszty z pizda pelna mojej spermy. mieliscie cos takiego ze wydarzylo sie to co nawet nie przypuszczaliscie