No właśnie, Ukrainkę to i maxis powinien wyrwaćWariat afirmujący siebie.
W świecie realnym wychodzimy na ulicę i słyszymy rosyjski i ukraiński.

No właśnie, Ukrainkę to i maxis powinien wyrwaćWariat afirmujący siebie.
W świecie realnym wychodzimy na ulicę i słyszymy rosyjski i ukraiński.
Z połykiem na końcu?Bardzo dobrze obciągam.
A masz jakieś wady?Zawsze jestem otwarta na nowe eksperymenty i znajomości łóżkowe. Zawsze mam ochotę na ostry sex. Panowie twierdzą, że obciagam po mistrzowsku i robię to z ogromnym zaangażowaniem. Mocny anal po same jaja to także mój atut, podwójna penetracja i sex grupowy również. Panowie zawsze są spełnieni i to jest najpiękniejsze. Nie lubię nudy i bez totalnych hamulców uwielbiam się dobrze zabawić.
Każdy ma wady....A masz jakieś wady?
Bo z opisu to istny ideał![]()
Warsaw by nightNogi, nogi dobre.
![]()
Tak bawią się wspaniali ludzie!Zawsze jestem otwarta na nowe eksperymenty i znajomości łóżkowe. Zawsze mam ochotę na ostry sex. Panowie twierdzą, że obciagam po mistrzowsku i robię to z ogromnym zaangażowaniem. Mocny anal po same jaja to także mój atut, podwójna penetracja i sex grupowy również. Panowie zawsze są spełnieni i to jest najpiękniejsze. Nie lubię nudy i bez totalnych hamulców uwielbiam się dobrze zabawić.
Gdzie zes sie uchowala kobieto? Musisz do mnie koniecznie napisac.Za swoje mocne strony uważam:
- dobry skill w robieniu loda
- zwracam uwagę na to co partnerowi sprawia przyjemność
- dbam o komfort psychiczny partnera - chcę żeby czuł się swobodnie i bezpiecznie
- jestem otwarta na testowanie nowych rzeczy, a jeżeli pojawiają się jakieś wątpliwości u którejkolwiek ze stron, to staram się obgadać temat, żeby je rozwiać
- szanuję czyjeś granice
Niestety te czasy minely. Teraz jest tylko wulgarnosc,cpanie I chamstwo.Warsaw by night![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Nasze dobre i złe strony w zwiazku. | Związki | 3 | |
| N | Czy miłość może przezyciężyć nasze dewiacje? | Seks | 27 | |
|
|
Nasze kompleksy | Seks | 89 | |
|
|
Nasze wartościowe obrazki | Poza tematem | 0 | |