• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nasienie innego na żonie/partnerce

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
U nas nie było creampie mieliśmy jedno spotkanie z kolegą jednak strasznie mnie podniecało kiedy skończył i lizałem potem cipkę żony kiedy był w łazience a potem w nią wchodziłem i kochaliśmy się namiętnie , gdy chciała mnie całować bo kończył wnjejnustach bardzo się broniłem ale sama mnie zmolestowała i dosłownie po paru minutchac wybuchałem jak wulkan. Nie wiem z czego się to bierze ale jest to strasznie podniecające. Dodam że żona połknęła i przepłukała buzię wodą ale i tak nie sądziłem że coś takiego będzie mnie tak kręciło.
Po sobie zdarzylo sie wylizac cipeczke lub dupeczke

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
U nas ustaliliśmy że przy takich spotkaniach z kimś innym sex tylko w gumce jedyną osobą upoważnioną do spustu w Cipce to mąż:) może kiedyś się to zmieni ale jak na razie się tego trzymamy :) a jak to u innych wyglądało ? Proszę opiszcie swoje doświadczenia . U mnie żona tylko gumka i zawsze tego mocno pilnuje za nic w świecie jak na razie by się nie zgodziła żeby ktoś inny zalewał jej cipkę .
Dokładnie na każdym spotkaniu z dodatkowym partnerem, głównie spotkania są już ,ze sprawdzonym kolegą, on dobrze wie, że gumka jest obowiązkowa przy penetracji cipki i kategorycznie jest zakaz spuszczania się w cipce nawet w gumce, partnerka jest fanką spermy więc każdy inny finał jak najbardziej możliwy

Kobieta

monika.smerf

Nowicjusz
Dokładnie na każdym spotkaniu z dodatkowym partnerem, głównie spotkania są już ,ze sprawdzonym kolegą, on dobrze wie, że gumka jest obowiązkowa przy penetracji cipki i kategorycznie jest zakaz spuszczania się w cipce nawet w gumce, partnerka jest fanką spermy więc każdy inny finał jak najbardziej możliwy
Fajnie ma twoja partnerka, pozazdrościć jej

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
U nas ustaliliśmy że przy takich spotkaniach z kimś innym sex tylko w gumce jedyną osobą upoważnioną do spustu w Cipce to mąż:) może kiedyś się to zmieni ale jak na razie się tego trzymamy :) a jak to u innych wyglądało ? Proszę opiszcie swoje doświadczenia . U mnie żona tylko gumka i zawsze tego mocno pilnuje za nic w świecie jak na razie by się nie zgodziła żeby ktoś inny zalewał jej cipkę .
Jak to mówią Twoja zabawa, Twoje zasady...