• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nasienie innego na żonie/partnerce

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

Manto

Cichy Podglądacz
moją fantazją jest patrzeć jak żona obciąga kilka penisów na raz (10 albo więcej) a panowie po kolei się na nią spuszczają na twarz, piersi i brzuch, bez sexu, po wszystkim zostajemy sami i mam fantazję całować się z nią jak ma całą twarz w spermie po kilku obcych facetach, jak na razie mamy zaliczone całowania się jak ma moją spermę w buzi i muszę przyznać że wrażenia niesamowite
Kto wyszedł z tą inicjatywą. Nie ukrywam, że mi się też to podoba i jak żona mi obciąga to mówię jej j tym, ale jeszcze do tego nie doszło.

Mężczyzna

Niezdecydowany1

Seks Praktykant
Cześć,
Wielu facetów pisze tutaj, że ma doświadczenia w zabawach typu cuckold albo fantazjuje o tym.
Zastanawiam się jak podchodzą do tego, że inny facet skończy na waszej żonie/partnerce np na piersiach brzuchu itp lub w niej w ustach lub którejś z dziurek.
Czy wtedy chcecie aby wasza żona/partnerka poszła sie umyć. czy wam to nie przeszkadza?
Obrazowo kolega doszedł na brzuch żony a ty chcesz sie z nią kochać to kładziesz się na nia taką czy obracasza ją od tyłu :) czy idzie sie myć? To samo w muszelkę jak nie miał gumki wchodzisz w nią jak jest wypełniona czy ona idzie sie umyc?
Przepraszam, że tak obrazowo ale zastanawia mnie to :)
M.
Jakikolwiek rodzaj sexu, na mokro najlepszy

Mężczyzna

Gracjaneczek

Cichy Podglądacz
Cześć,
Wielu facetów pisze tutaj, że ma doświadczenia w zabawach typu cuckold albo fantazjuje o tym.
Zastanawiam się jak podchodzą do tego, że inny facet skończy na waszej żonie/partnerce np na piersiach brzuchu itp lub w niej w ustach lub którejś z dziurek.
Czy wtedy chcecie aby wasza żona/partnerka poszła sie umyć. czy wam to nie przeszkadza?
Obrazowo kolega doszedł na brzuch żony a ty chcesz sie z nią kochać to kładziesz się na nia taką czy obracasza ją od tyłu :) czy idzie sie myć? To samo w muszelkę jak nie miał gumki wchodzisz w nią jak jest wypełniona czy ona idzie sie umyc?
Przepraszam, że tak obrazowo ale zastanawia mnie to :)
M.
W sumie zbytnio by mi to nie przeszkadzało, i z chęcią bym popadł w namiętny pocałunek z moją ukochaną podczas gdy ta ma jeszcze całe usta w cudzym nasieniu

Mężczyzna

Piotr_42

Cichy Podglądacz
Moja żona gdy wraca od kochanka napełniona jego nasieniem nigdy nie idzie się myć tylko zawsze przychodzi do mnie. Lubię ją wylizać a później kończe w niej jeszcze ja. To, że jest zalana przez obcego mnie rajcuje.

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Ja zawsze zlizuje żonę po innym na tym kończy się moja aktywność łóżkowa bo jej facet jest strasznie zaborczy i ma ją na wyłączność. Także ja sobie brykam w klatce a jedyny moment w którym mogę mieć kontakt z cipką żony to dokładne wyliczanie jej po kochanku. Smak nie jest zły bo jest wymieszany z jej sokami.

Mężczyzna

Kinker1122

Cichy Podglądacz
Ja zawsze zlizuje żonę po innym na tym kończy się moja aktywność łóżkowa bo jej facet jest strasznie zaborczy i ma ją na wyłączność. Także ja sobie brykam w klatce a jedyny moment w którym mogę mieć kontakt z cipką żony to dokładne wyliczanie jej po kochanku. Smak nie jest zły bo jest wymieszany z jej sokami.
mam nadzieje, ze to lubisz. pieknie.

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Mi się wydaje że to kwestia kochanka żony który zdominował nas oboje i gramy na jego zasadach obydwoje wykonujemy jego polecenia i wiemy co nam można a czego nie. Ja byłem kiedyś dominujący a teraz jestem jemu uległy.zona też kiedyś była uległą mi teraz nie liczy się z moim zdaniem.