Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Wszystko jest dla ludzi, ja z żoną czasami przed kokainki zapodamy i powiem wam że seks jest wtedy nieziemski a orgazm u mnie i u żony mocniejszy razy 10
Odnośnie tego "Riki Tiki": w podstawówce śpiewało się coś w rodzaju "Omade, omade, oma deo deo riki tiki, sprzedajemy narkotyki, omade, omade, omade" coś tam, coś tam.
Uprawiałem i powiem tak, wszystko zależy od Ciebie jak Twój organizm to przyjmie. Ale najlepszy seks w życiu miałem po "krysztale" penis u mnie stał prawie cały czas, a doznania są nieziemskie, wszystko Ci się podoba i włączają się takie fantazje o których wcześniej nie myślałeś
Uprawiałem i powiem tak, wszystko zależy od Ciebie jak Twój organizm to przyjmie. Ale najlepszy seks w życiu miałem po "krysztale" penis u mnie stał prawie cały czas, a doznania są nieziemskie, wszystko Ci się podoba i włączają się takie fantazje o których wcześniej nie myślałeś
Odnośnie tego "Riki Tiki": w podstawówce śpiewało się coś w rodzaju "Omade, omade, oma deo deo riki tiki, sprzedajemy narkotyki, omade, omade, omade" coś tam, coś tam.
Ale nie napisałeś - "według mnie wszystko jest dla ludzi". Gdybyś tak napisał to ok. Możesz sobie w oczodół benzynę lać, możesz wcierać sobie w skórę denaturat. Możesz dać się gwałcić, bić - bo przecież według Ciebie wszystko jest dla ludzi.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.