• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Narkotyki i biseksualizm.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Nie zgodzę się do końca. Niektórzy nie mają problemu z przyznaniem się przed samym sobą, że jest się bi, a inni wręcz odwrotnie. Potrzebują wspomagacza żeby to zaczęło do nich docierać. Brakuje im odwagi.
Ok ja się zgadzam z Tobą, ja napisałem moją sytuację w stosunku do narkotyków, ja tego nie potrzebuje.

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Ja tez nie mam problemow z narkotykami. Pisze w appce i mam na dowoz:) ale tylko thc - dobre segzy sa po tym, mega wrazliwa skora i przyjemnie sie dotyka, orgazmy tez intensywne. Slyszalem ze po extasy jest jeszcze lepiej - mozna zwdrzec kolana i lokcie. Namowie zone i dam wam znac. A co do ssania kutasow po ciezkich dragach to nie wiem. Ale serotonina, endorfina i cycolina dzialaja pewnie podobnie bo czasem sobie fantazjujemy co bysmy zrobili z drugim typem. Szczerze polecam DVP - no ogien w cipie dla kazdego zaangazowanego.
DVP jest ogólnie zajebiste, jeżeli nie ma się przed tym blokady. Kwestia akceptacji, ze robi się to we troje i wymiana doznań też jest między trojgiem. Thc może w tym pomóc, jak ktoś ma opory. Ale w trójkącie to co innego, nie trzeba być bi, żeby się tak bawić.