• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Napiszmy

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant
To chcesz być lekarzem czy pielęgniarką 😉
Pacjętka.
Moje story
Ty nauczyciel szkoly medycznej spotykasz po latach mnie po rozmowie proponujesz mi udział w programie
BDSM KU ZDROWIU KOBIET.
Mieszkamy we dwoje w domu bliźniak,kazde żyje swym życiem ALE raz w tygodniu idziemy do naszej piwnicy ktora jest gabinetem ginekologa i sala do rechabilitacji i tam robimy medyczne BDSM.
Płaci nam WHO za sam udzial gruba kase.

Mężczyzna

Kasztan15

Seks Praktykant
Pacjętka.
Moje story
Ty nauczyciel szkoly medycznej spotykasz po latach mnie po rozmowie proponujesz mi udział w programie
BDSM KU ZDROWIU KOBIET.
Mieszkamy we dwoje w domu bliźniak,kazde żyje swym życiem ALE raz w tygodniu idziemy do naszej piwnicy ktora jest gabinetem ginekologa i sala do rechabilitacji i tam robimy medyczne BDSM.
Płaci nam WHO za sam udzial gruba kase.
Zanim zacząłbym pisać sugeruje zapoznać się ze słownikiem. Nie rozumiem jak w czasach Internetu, autokorekty, chata gpt i innych pomocy az tak ranić oczy innych.
Nie żebym sam nie robił błędów - zdarza się, ale tu stężenie jest bardzo duże

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry