• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Napięcia między dwoma chłopa(ka)mi

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Ja mam tak, że choć jestem bi i często w ogole w stronę kobiet / często też nie/, to wiele osob ma mnie za geja, za przegiętusa - no i w efekcie tego nawet średnio heteroseksualny typek zaczyna czasami przy mnie odziewać się w piórka "100% hetero". Jednocześnie lecąc na mnie xD

Mam dużo historii, czasami niewesolych, przeważnie jednak bardzo gorących, o moich relacjach męsko-męskich. Jeśli kogoś ciekawią takie tematy, to chętnie opowiem priv Wam o nich, szczególnie o chłopaku z mojego sąsiedztwa, ktory ma córkę i bardzo dużego ptaka, ktorego dotykałem mu po jednej imprezie, wsadziwszy )za jego zgodą) dłoń do jego majtek. Tak samo sprawdziłem fragment jego pupy. Najbardziej pieściłem mu jednak obłędnie seksowne u niego szyję i sutki piersiowe.

On też mnie nieraz pieścił. Przyjaznilismy się, żałuję jedynie, że nie udało nam się zrealizować pomysłu wielokątu w gorach.

A takich historii mam z tuzin. Tutaj zaś możemy napisac, jak czujemy te napięcia. Czy mężczyzni hetero tez je odczuwają? Takie mijanie faceta np. i ocena - juz malo że zagrożenia fizycznego, ale też: czy to może być ciepły typ?