Wszystko wydarzyło się pewnej nocy w jakmiś klubie. Poszłam z koleżanką ale po chwili tańczenia razem ona znalazła sobie jakiegoś partnera a ja dalej byłam sama. Miałam czarną skórzaną kurtę, czarne legginsy i oczywiście czarną koszulkę z dekoltem. Piłam drinka i obserwowałam przyjaciółkę gdy poczuła ochotę pójść do toalety. W toalecie było pełno dymy ale dałam radę wejść do kabiny i usiąść. Sprawdzałam telefon gdy zauważyłam że z boku kabiny był otwór pomyślałam że to pewnie glory hole i się zaśmiałam, po chwili scroolowania facebooka zobaczyłam jak penis wyłania się z otworu i sterczy czekając na kogoś kto go zaspokoi. Na początku nie zwracałam uwagi i chciałam już wyjść lecz im dłużej na niego patrzyłam tym większą miałam ochotę, nie mogłam się powstrzymać patrząc na tą długą pałę która czekała aż ją obciągnę. Powoli podeszłam i go dotknęłam, mężczyzna po drugiej stronie chyba był zadowolony więc zaczęłam mu robić dobrze ręką. Długo nie minęło zanim padłam na kolana i zaczęłam mu obciągać. Kochałam to uczucie gdy jego fiut był w moich ustach i pulsował za każdym razem jak brałam go głębiej. Tajemniczy nie znajomy, przecisnął swoją rękę przez otwór i szybko wślizgnął ją pod mój stanik, nie protestowałam gdy macał moje piersi tylko dalej mu robiłam loda jak dobra suczka. Moja koleżanka pewnie się teraz dobrze bawiła a ja obciągałam komuś fiuta w toalecie. On dał mi znać żebym się podniosła, grzecznie go posłuchałam i przystawiłam tyłek do otworu, on ściągnął mi spodnie i zaczął mi dawać lekkie klapsy. Po chwili spojrzałam jak wyjmuje gumkę więc wpięłam dupke i czekałam na niego. Włożył go we mnie złapał za biodra i zaczął mocno ruchać od tyłu, ja oparłam się o ściankę i jęczałam. Czułam jak jego długi fiut mnie rucha z całej siły i czułam się jak dobra suczka która daje się ruchać. Po około pięciu minutach powiedział mi żebym się obróciła, ja go grzecznie posłuchałam i wystawiłam usta na jego spust. Zdjął prezerwatywę i spuścił się na moją twarz, część jego spermy wleciała mi do ust a ja ją połknęłam. Pokazał mu przez otwór że jestem cała w jego spermie i że połknęłam cześć po czym wstałam wytarłam się i wróciłam do głownego pomieszczenia w klubie. Nie mogłam znaleść koleżanki przez 15min więc może ona też dawała komuś dupy w toalecie