chodzi o czesci ciala tak?
bo ja to uwielbiam tyleczek poprostu wariuje na jego punkcie jest taki mmm orzeszkowaty hihi maly i chudziutki fajniusi poprostu i lubie jeszcze pepuszek...
oo tak to także uwielbiam sama mam kobiece kształty... wąska talia, szerokie biodra i piersi 75C, a moje kochanie ma taką maleńką pupkę umięśnioną... do tego brak wcięcia w talii i fajna klata.... w to mi graj uwielbiam ciałeczko mojego sportowca od razu mam apetyt na niego
kiedyś właśnie leciałam tylko na wyglad.. opakowanie. ale 'związki' te trwały ok. dwóch tygodni... aż w końcu nadszedł taki czas że się zakochałam.. a potem pokochałam. I właśnie nie w opakowaniu ale w zawartości- bo byla i jest zupełnie inna od tych pustych opakowań.
A w tym momencie opakowanie jest dla mnie jedynie miłym dodatkiem- chociaż obojętnie jakie by nie było i tak byłoby kochane!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.