• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najseksowniejsze ciało mężczyzny

Status
Zamknięty.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Jakie miejsca w ciele mążczyzny podobają się Wam najbardziej. Proszę wymienić i opisać - chude, grube, długie, krutkie, okrągłe, kratowane...

gonia

Erotoman
chodzi o czesci ciala tak? :)
bo ja to uwielbiam tyleczek poprostu wariuje na jego punkcie jest taki mmm orzeszkowaty hihi maly i chudziutki fajniusi poprostu i lubie jeszcze pepuszek...

rose

Biegły Uwodziciel
cudwowne udka.. w obcisłych bokserkach, które można szybciutko zdjąć mniamiiiiiiiii :lol:

kasiulla

Biegły Uwodziciel
madzia napisał:
brzuuuusioo :))) i pupeczka malutka umiesniona taka meska :)

oo tak:) to także uwielbiam:) sama mam kobiece kształty... wąska talia, szerokie biodra i piersi 75C, a moje kochanie ma taką maleńką pupkę umięśnioną... do tego brak wcięcia w talii :) i fajna klata.... w to mi graj:D uwielbiam ciałeczko mojego sportowca;) od razu mam apetyt na niego:p

kasiulla

Biegły Uwodziciel
kiedyś właśnie leciałam tylko na wyglad.. opakowanie. ale 'związki' te trwały ok. dwóch tygodni... :eek: aż w końcu nadszedł taki czas że się zakochałam.. a potem pokochałam. I właśnie nie w opakowaniu ale w zawartości- bo byla i jest zupełnie inna od tych pustych opakowań.
A w tym momencie opakowanie jest dla mnie jedynie miłym dodatkiem- chociaż obojętnie jakie by nie było i tak byłoby kochane!

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry