Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
chodzi o czesci ciala tak?
bo ja to uwielbiam tyleczek poprostu wariuje na jego punkcie jest taki mmm orzeszkowaty hihi maly i chudziutki fajniusi poprostu i lubie jeszcze pepuszek...
oo tak to także uwielbiam sama mam kobiece kształty... wąska talia, szerokie biodra i piersi 75C, a moje kochanie ma taką maleńką pupkę umięśnioną... do tego brak wcięcia w talii i fajna klata.... w to mi graj uwielbiam ciałeczko mojego sportowca od razu mam apetyt na niego
kiedyś właśnie leciałam tylko na wyglad.. opakowanie. ale 'związki' te trwały ok. dwóch tygodni... aż w końcu nadszedł taki czas że się zakochałam.. a potem pokochałam. I właśnie nie w opakowaniu ale w zawartości- bo byla i jest zupełnie inna od tych pustych opakowań.
A w tym momencie opakowanie jest dla mnie jedynie miłym dodatkiem- chociaż obojętnie jakie by nie było i tak byłoby kochane!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.