• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Najlepsze" teksty na podryw usłyszane od facetów

Kobieta

hotkaa91

Nowicjusz
Dziewczyny, wypisujcie teksty jakimi faceci usiłują Was podrywać.
Oczywiście mam na myśli te najbardziej głupie, żenujące, prymitywne itp.. 😂

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Ja usłyszałam kiedyś w galerii:
"Przepraszam, usłyszałem, ze rozmawiała Pani z mężem przez telefon wiec wiem, ze jest Pani zajęta i nie mam szans i się nie narzucam, ale mogłaby mi Pani sprzedać swoje skarpetki?"

To nie do końca podryw, ale byłam wtedy przerażona, bo facet podsłuchiwał ewidentnie rozmowę moją i pomyslalam czy to nie jakis stalker. Potem jeszcze mi wyjechał z tymi skarpetkami. Dzwoniłam po kuzyna który mnie odwiózł do domu wtedy, bo aż mi ręce sie trzęsły. Dramat.

A z innych historii to podrywał mnie kiedyś chłopak wierszami, ale zupełnie przypadkiem je znałam i wiedziałam, ze nie sa jego i ktos inny je pisał. 🤣

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ja usłyszałam kiedyś w galerii:
"Przepraszam, usłyszałem, ze rozmawiała Pani z mężem przez telefon wiec wiem, ze jest Pani zajęta i nie mam szans i się nie narzucam, ale mogłaby mi Pani sprzedać swoje skarpetki?"

To nie do końca podryw, ale byłam wtedy przerażona, bo facet podsłuchiwał ewidentnie rozmowę moją i pomyslalam czy to nie jakis stalker. Potem jeszcze mi wyjechał z tymi skarpetkami. Dzwoniłam po kuzyna który mnie odwiózł do domu wtedy, bo aż mi ręce sie trzęsły. Dramat.
Może po prostu miał bzika w temacie różnych fikuśnych skarpetek, jak ja... ? :) :) Ale ja osobiście używek od kogoś bym nie kupił, zamawiam nowe :)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
A z innych historii to podrywał mnie kiedyś chłopak wierszami, ale zupełnie przypadkiem je znałam i wiedziałam, ze nie sa jego i ktos inny je pisał. 🤣
A... to już nieładnie, niehonorowo :)
Jak ja już zdecyduję się na podryw - to na swoją własną twórczość. Kwestia, czy zadziała, czy nie..... nie każda pani dziś wrażliwa na subtelne nadużycia intelektualne :D

Kobieta

D'Arc

Dominujący
"Czy mogę ci ponieść gitarę?" gdy wracałam z zajęć, albo "taka ładna kobieta a chodzi w glanach" 😁

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
A... to już nieładnie, niehonorowo :)
Jak ja już zdecyduję się na podryw - to na swoją własną twórczość. Kwestia, czy zadziała, czy nie..... nie każda pani dziś wrażliwa na subtelne nadużycia intelektualne :D
No właśnie. Lepszy marny oryginał, ale z serca niz piękna przywłaszczona twórczość. :)

Chyba raczej fetyszysta ubrań, któremu akurat wpadłaś w oko w tamtej galerii. Nie ma powodu popadać w paranoję z powodu takiego kolesia.
Nie bede ryzykowała. 😜