• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej pożądana osoba

Mężczyzna

Stulejowy

Cichy Podglądacz
W moim przypadku myślę, że taką "zakazaną" najbardziej pożądaną osobą była/jest moja chrzestna. Dużo starsza(ok. 40 lat różnicy), ale od zawsze bardzo dająca o siebie z wielkimi piersiami. Za małolata "przez przypadek" kilka razy udało mi się minąć z nią w drzwiach w tym samym momencie ociarajac się o nią, z nadzieją, że zrozumie, że to miniecie było celowe, polubi to i pójdzie to dalej. Niestety nic z tych rzeczy...
Od zawsze była i ciągle jest bardzo opiekuńcza i marzyłem, żeby zaopiekowała się mną też w seksualnej sferze, pokazując mi co to jest, nawet jeśli do czegoś więcej miałoby nie dojść.

Mężczyzna

Zielony86

Cichy Podglądacz
Byłaby to moja siostra. Kiedy miała 17_18 lat marzyłem żeby ją przelecieć. Kiedy widziałem ją w samej bieliźnie od razu mi stawał, często ją zaczepiałem żeby ją pomacać, wygłupialiśmy się i dociskałem ją do siebie żeby czuła mojego twardego kutasa. Wiedziała że jestem na nią strasznie napalony i specjalnie mnie prowokowała. Sprawiała że musiałem zawsze iść do siebie i sobie zwalić a wtedy ona nagle wchodziła do mojego pokoju żeby zobaczyć czy się trzepie. Jak zacząłem ją podglądywać to też o tym wiedziała. Podniecało ją to że jestem taki napalony na nią