• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Najbardziej pojechane perwersje

Mężczyzna

mmm23

Nowicjusz
Trójkącik 2m1k i razem z panią robienie loda zrealizowane pissing partnerki wkładała mi sztucznego no zabawa na kamerce dla kazdego

Mężczyzna

mmm23

Nowicjusz
Jestem tego zdania można wszystko i z każdym chciałem wxdupke kolezanke ok a ona sztucznego imnie ruchała w dupe lodzik polykiem ok ale wylizanie mojego wytrysku z każdej dziurki

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mam sporo takich fantazji np z czasów szkolnych aby w przymierzalni po wf w szkole z kolegą z opuszczonymi naszymi slipkami wziąć z dwóch stron jedną taką koleżankę z opuszczonymi jej spodenkami, bo akurat mieliśmy takie same slipki w tamtych czasach.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Za czasów szkoły wyobrażałem sobie taką lekcję, zaliczenie dziewczyny na ocenę, że po prostu dobieramy się w pary wychodzimy na środek sali i się grzmocimy w stylu dowolnym na ławce na ocenę w parach, jak nam coś by nie wychodziło, to nauczycielka pokazuję na sobie jak powinniśmy to robić się wbijając w nią. W liceum to było, więc po 18 lat mieliśmy a od niemieckiego no fajna była ta nauczycielka, więc nie wiem co było lepsze czy dmuchanie koleżanki z pary, czy udawać, że nam chłopakom to nie wychodzi :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ogólnie to za czasów mojego liceum dużo ładnych dziewczyn było i stąd te pojechanie perwersje/ fantazje miałem. Kolejna to była jakby były by zaliczenia brzuszków na wf i przy robieniu brzuszka na końcu jego robienia, czyli że nogi miałbym rozchylone, bym wpakowywał mojego giganta, wystającego z workiem przez rozporek w spodenkach prosto do buzi jednej z koleżanek, to by była dopiero motywacja do robienia kolejnych brzuszków :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ja za czasów liceum miałem jedną pojechaną perwersyjną sytuację, była taka jedna dziewczyna, która uwielbiała seks, zaliczyła wszystkich moich kumpli, a mnie zaliczyła jako ostatniego. Po seksie, jak już się ubierała, z uśmiechem na twarzy powiedziała mi że mam najmniejszego ze wszystkich kumpli i najszybciej się spuściłem, wstyd na maksa później był :p

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ja znowu z czasów szkolnych i wf, bo dziewczęta miały krótkie spodenki na zajęciach, więc było na co popatrzeć, więc wyobraźnia mi działa na wysokich obrotach, wyobrażałem sobie taką lekcje wf zaliczenie jakiegoś tam dystansu w parach, tylko, że taki chłopak musiałby się wbić swoim i koleżankę w jej anal i po prostu w takiej pozycji iść z nią jakiś dany dystans, nie wiem czy do końca to realne, na pewno to za szybkie nie było, ale na pewno ciekawy by był to widok jak tyle par by takiej pozycji próbowało by iść obok siebie :)

Mężczyzna

plandiabla

Cichy Podglądacz
Zrealizowane
- seks z żoną w jeziorze o północy na końcu pomostów podczas gdy na plaży byli ludzie,
- seks z żoną w trójkącie z kolegą gdzie my dwaj dla niej,
- seks o 4tej rano na molo w Jantarze ( później się dowiedzieliśmy, że jest tam kamera online)
- seks z kobietą starsza ode mnie o 24lata
- seks z żoną w kuchni właściciela domu od którego wynajmujemy inny dom dla siebie,
Pewnie jeszcze by się coś znalazło ale jak to mówią- lepiej przeżyć to na własnej skórze;)