20 lat temu przytrafił mi się sex ze stażystka w toalecie w urzędzie skarbowym to w ogóle długa historia, ona przyszła na staż, ja byłem świeżo na etacie, ale była starsza ode mnie, jeszcze zamężna. I cóż … poszło! Niezapomniane
... był to pegging z założenia tak długo, aż nie trysnę. Bez dotykania penisa i jajek od początku zabawy. Związane ręce, wypięta dupa i ona ze straponem.
Ja z moją młodszą kochanką kochaliśmy się całkiem nadzy na schodach na 10 piętrze wieżowca, na szczęście nikt nie wyszedł z mieszkania pomimo naszych odgłosów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.